Adrian Mutu era nerăbdător să își vadă mama de sărbători, însă femeia s-a stins subit la 71 de ani!

Adrian Mutu era nerăbdător să își vadă mama de sărbători, însă femeia s-a stins subit la 71 de ani!
| Foto: wowbiz.ro

Mama lui Adrian Mutu, Rodica Mutu, s-a stins din viață din cauza unei boli nemiloase, la vârsta de 71 de ani.

Familia lui Adrian Mutu traversează în aceste momente cea mai neagră perioadă a vieții, după ce mama fostului fotbalist și-a dat ultima suflare. Rodica Mutu a murit la vârsta de 71 de ani, după o luptă grea cu boala crâncenă de care suferea.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o, însă cel mai greu a fost și este pentru copiii și familia îndoliată. Anunțul trist a fost făcut în această dimineață de către sora antrenorului, care cu greu își mai poate stăpâni lacrimile și durerea.

Chiar înainte cu câteva zile de tragedie, fostul fotbalist a vorbit cu emoție despre cea care i-a dat viață. Ei bine, el aștepta cu nerăbdare să vină în România și să petreacă sărbătorile în sânul familiei sale. De asemenea, antrenorul spunea că abia așteaptă să guste din preparatele tradiționale pregătite de cea care l-a crescut. Iată mărturisirile emoționante!

„Îmi vine în minte mirosul preparatelor pe care le pregătea mama negreșit. Când mă gândesc la copilărie îmi e instant activat simțul olfactiv. Crăciunul îl voi petrece alături de familie în România.

Sarmalele cu siguranța nu trebuie să lipsească de pe masă și o piftie ca la mama acasă. Sunt recunoscător pentru ceea ce am și ce trăiesc în momentul de față”, a spus Adrian Mutu, în urmă cu câteva zile, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza