Denisa Despa, despre relația cu Florin Salam: „Zi de zi eram împreună...”

Denisa Despa, despre relația cu Florin Salam: „Zi de zi eram împreună...”

Dansatoarea Denisa Despa a vorbit deschis despre relația pe care o are cu artistul Florin Salam, alături de care merge des la evenimente.

Invitată la emisiunea „Bărbați vs Femei” cu Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, Denis Despa a vorbit despre trauma vieții sale, dar și despre cum a ajuns să fie dansatoare și ce relație a avut cu interpretul de manele, Florin Salam.

Denisa Despa a recunoscut că visul ei de mică a fost să danseze, iar acum poate fi mândră de faptul că dorința sa s-a îndeplinit.

„Am început încă de la vârsta de 12 ani să dansez. O făceam pe furiș și să ascundeam de părinții mei, mai ales de tata.

Cu ajutorul mamei, care mi-a înțeles visul, am continuat,” a declarat aceasta, în cadrul emisiunii.

„Îmi pare rău că m-am lăsat de gimnastică, dar mi-a stagnat creșterea și atunci am continuat să fac înot, handbal și atletism. Am făcut dansuri, școala de fotomodele. Din toate acestea am ales calea dansului, pentru că a fost visul meu.”

Întrebată ce relație a avut cu Florin Salam, Denisa Despa a concretizat că a fost una strict profesională, aceasta fiind singura sa dansatoare la acea vreme. 

„Am fost oficial singura dansatoare a lui Florin Salam. Un an de zile, zi de zi eram împreună, pentru că aveam turnee. Veneam câte o zi acasă și plecam din nou.”, potrivit kanald.ro.

Comenteaza