Florin Salam, în pericol! Casa artistului, în flăcări?! Un mare incendiu a izbucnit

Florin Salam, în pericol! Casa artistului, în flăcări?! Un mare incendiu a izbucnit

 Un incendiu de proporții a izbucnit, marți, pe Șoseaua Nordului, chiar lângă casa lui Florin Salam.

Florin Salam trece prin clipe de coșmar, după ce incendiul devastator a izbucnit chiar lângă casa lui. „Regele Manelelor” a ieșit la fereastră, vizibil îngrijorat, să privească teribilul eveniment care se petrece atât de aproape de locuința sa.

În complexul în care locuiește celebrul manelist, unde stau și Marius Niculae, Loredana Chivu, s-au deplasat deja opt autospeciale de stingere, trei autoscări și o autospecială de descarcerare, dar și o ambulanță.

Marți seara, un incendiu puternic a izbucnit în zona chiar lângă casa lui Florin Salam. Autoritățile nu au transmis cauza de la care a izbucnit focul, pe acoperișul unui apartament de 80 de metri pătrați. Până la acest moment, nu au fost anunțate victime.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifestă la acoperișul unui apartament de tip penthouse. Suprafața estimată în acest moment este de aproximativ 80 de metri pătrați. Acționează 8 autospeciale de stingere și 3 autoscări. Până în acest moment, nu sunt informații cu privire la existența unor persoane prinse în interior sau a unor victime.

În funcție de situația operativă, comandantul intervenției poate lua decizia de suplimentare a resurselor angrenate. Important este că în acest moment deja se acționează pentru stingerea incendiului și totodată s-a pătruns în interior pentru a verifica spațiile interioare și a evacua ceilalți locatari din bloc”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU BIF. 

Comenteaza