Florin Salam a fost surprins sub influența băuturilor alcoolice. Manelistul nu a mai știut cum să ajungă acasă

Florin Salam a fost surprins sub influența băuturilor alcoolice. Manelistul nu a mai știut cum să ajungă acasă

 Florin Salam nu a mai știut cum să ajungă acasă, însă unul dintre amicii săi a avut grijă să îl ducă cu brio la destinație.

Florin Salam este, fără dar și poate, cel mai cunoscut manelist de la noi din țară. Are un succes răsunător în lumea muzicii și ocupă mereu primele locuri din trendingul românesc cu fiecare piesă pe care o scoate.

Cu toate acestea, gurile rele au vorbit întotdeauna despre viața privată destul de tumultuoasă a celebrului manelist. Ei bine, iată că paparazzi de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, l-au surprins sub influența băuturilor alcoolice.

Ziua în amiaza mare, Florin Salam a fost surprins coborând dintr-un taxi cu unul dintre prietenii săi apropiați. La aproximativ 100 de metri de locuința lui, cei doi au coborât din autoturism și s-au îndreptat către un complex.

Au așteptat câteva minute în fața complexului, însă nu au putut intra și, cel mai probabil, celebrul manelist a încurcat domiciliul, având în vedere că vila în care locuiește împreună cu Roxana Dobre și copiii lor este la doar un minut distanță.

Atunci când a văzut că nu poate intra în complex și că, de fapt, nu este la el acasă, Florin Salam a coborât cu greu scările, așa cum le-a și urcat și s-a îndreptat din nou către taxi. Manelistul și prietenul său au mers cu taxi să îl conducă acasă pe un alt prieten aflat în autoturism.

Ulterior, Florin Salam și prietenul lui s-au întors în zonă, numai că de data aceasta au mers direct acasă la manelist. Prietenul său l-a ajutat să intre în scară, asigurându-se că a ajuns cu bine acasă, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Nu știm ce s-a întâmplat după ce a ajuns acasă, însă sperăm că partenera sa de viață, Roxana Dobre, l-a așteptat cu brațele deschise și... cu patul pregătit pentru odihnă. Cei doi se iubesc nebunește, iar declarațiile de dragoste pe care și le fac unul altuia mereu în public sunt dovada vie în acest sens, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 

Comenteaza