Florin Călinescu și-a îngropat 1.000.000 de euro! Actorul este nevoit acum să se întoacă la muncă

Florin Călinescu și-a îngropat 1.000.000 de euro! Actorul este nevoit acum să se întoacă la muncă
| Foto: wowbiz.ro

Florin Călinescu a investit în jur de un milion de euro într-un business de care nu a mers deloc în ultimul an.
 
 

Florin Călinescu a muncit timp de 3 ani și a investit în jur de un milion de euro într-o sală de evenimente în parcul Herăstrău cu care urma să dea lovitura în planul afacerilor.

N-a fost să fie, iar actorul s-a văzut oarecum nevoit să revină pe TV pentru a-și recupera din pierderi. 

Florin Călinescu este deja un investitor ”de tradiție” în domeniul HoReCa, el deținând de ceva vreme un restaurant cunoscut în zona Tineretului. Actorul a încercat însă să meargă mai departe, iar în 2014 a cumpărat cu totul un local celebru de la începutul anilor ’90, pe care l-a reconstruit de la zero și pe care l-a transformat

Este vorba despre celebrul restaurant ”La Radu”, din Parcul Herăstrău, situat la intrarea dinspre Piața Presei Libere, un local frecventat de personalități și jurnaliști pe vremuri. Călinescu a simțit potențialul uriaș pe care-l are locația și a cumpărat cu totul localul în 2014, într-o tranzacție care ar fi costat la vremea respectivă în jur de 300.000

Florin Călinescu a schimbat cu totul vechiul restaurant, pe care aproape că l-a pus la pământ și l-a reconstruit, transformându-l într-o vilă cu etaj.

 
Trei ani au durat lucrările, care au înghițit foarte mulți bani, ducând investiția până aproape de 1.000.000 de euro. În 2017, Florin dădea drumul noului salon de evenimente, sub denumirea de ”La Teatru. La Călinescu”.

Nu a durat mult până când au îneput să apară clienții iar lucrurile păreau să meargă pe un făgaș bun, doar că la începutul anului 2020 a început pandemia, iar Călinescu a trebuit să închidă cu totul ballroom-ul. Evident, nici măcar investiția inițială nu fusese acoperită, iar facturile au continuat să curgă.

Și astăzi, Călinescu are lacătul pe ușă, mai ales că guvernanții nu par foarte deciși să dea drumul la evenimentele cu invitați, care să justifice închirierea unui spațiu scump pentru o nuntă. Lumina este stinsă la balroom-ul lui Călinescu iar mesele și scaunele sunt strânse în mijlocul sălii, părând că așteaptă vremuri mai bune.

Florin Călinescu a avut, anul trecut, venituri de doar 14.400 lei de la una din companiile pe care le deține, conform propriei declarații de avere dată cu ocazia alegerilor parlamentare. El mai deține un cont de 62.000 de lei deschis la o bancă comercială, are 4 case (două apartamente în București, unul în Timișoara și o casă de vacanță la Poiana Brașov), precum și două terenuri (în Argeș și Brașov), potrivit wowbiz.ro.

 

 

 

Comenteaza