Fetița Andreei Marin, mai sinceră ca niciodată! Ce o deranjează la mama ei și ce relație are cu Ștefan Bănică Jr, tatăl ei

Fetița Andreei Marin, mai sinceră ca niciodată! Ce o deranjează la mama ei și ce relație are cu Ștefan Bănică Jr, tatăl ei
| Foto: cancan.ro

 Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a devenit o adevărată domnișoară.

Aceasta a ajuns la vârsta adolescenței și se gândește la planurile de viitor. Violeta a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi și a dezvăluit care este punctul slab al fiecăruia.

Violeta va împlini în curând 14 ani și de acum își ia sigură deciziile. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. se concentrează pe studii, își dezvoltă pasiunile și are planuri mari de viitor. Aceasta își dorește să se mute în America, iar în ceea ce privește cariera oscilează între avocatură sau lumea artistică.

Atunci când vine vorba despre relația cu părinții, Violeta are numai cuvinte de laudă. Despre Andreea Marin a spus că este o femeie puternică și că își dorește să fie la fel ca ea. Mai mult, cele două au o relație apropiată, iar Violeta își consultă mereu mama atunci când se află în fața unei decizii importante.

„De multe ori mă iau după instinct doar pentru că nu sunt foarte multe chestii care mă apasă sau care mi se pare că mă afectează. Când este ceva important o întreb și pe mama…

 Este o femeie dedicată, o femeie foarte puternică. Vreau să fiu și eu o femeie foarte puternică”, a spus Violeta, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Deși relația cu mama ei este una foarte bună, Violeta are totuși ceva să îi reproșeze Andreei Marin. Se pare că unul dintre defectele acesteia este faptul că mereu întârzie.

„Întârzie tot timpul. Zice că plecăm la o oră și plecăm cu trei ore mai încolo”, a dezvăluit Violeta.

„Sunt serioasă în afara familiei. În familie cer înțelegere”, a fost replica Andreei Marin.

În ceea ce privește relația cu tatăl său, Violeta spune că este una destul de apropiată. Cei doi petrec timp împreună și își arată afecțiunea prin gesturi mici, dar cu semnificație.

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi care contează foarte mult la el. Și-mi place chestia asta. Și la mine la fel”, a mai spus Violeta, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza