Femeia care i-a incendiat, din gelozie, mașina Loredanei Chivu, condamnată! Cât va trebui să plătească despăgubiri

Femeia care i-a incendiat, din gelozie, mașina Loredanei Chivu, condamnată! Cât va trebui să plătească despăgubiri
| Foto: fanatik.ro

Femeia care i-a incendiat mașina Loredanei Chivu a fost condamnată la închisoare și va trebui să plătească cotravaloarea automobilului.
 

Punct final în procesul în care o femeie din Vrancea a fost acuzată că a incendiat automobilul de lux al fostei asistente tv, Loredana Chivu. Cristina G. din Panciu va plăti cu vârf și îndesat pentru o criză de gelozie pe care a avut-o în mai 2020, atunci când a vrut să se răzbune pe femeia pe care o bănuia că este amanta soțului ei.

Cazul a fost unul cu adevărat bizar, în condițiile în care Loredana Chivu a fost victimă nevinovată a răzbunării femeii. Aceasta a vrut doar să-i dea o lecție rivalei sale care locuia în comuna Bizighești, a mers la domiciliul acesteia și a pândit-o până a ieșit din casă.

La un moment dat, aceasta a ieșit din casă și a luat ceva din portbagajul unui Mercedes GLE Coupe parcat în fața imobilului. Inculpata a mărturisit anchetatorilor că a fost convinsă că mașina cu pricina îi aparține amantei și a decis s-o incendieze, așa că a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Mașina aparținea, însă, Loredanei Chivu și fusese condusă de fratele fostei asistente, care, avea, se pare, o relație cu tânăra din Bizighești.

După ce a dat foc mașinii, Cristina G. a luat-o la fugă, însă a pierdut la fața locului două telefoane, așa că anchetatorilor nu le-a fost prea greu să o identifice și s-o cheme la audieri. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și cercetată pentru distrugere prin incendiere. Mai mult, în cazul ei au existat circumstanțe agravante, pentru că, în timp ce-și punea în aplicare planul, ea a încălcat ordonanțele militare și a părăsit domiciliul în perioada de lockdown.

La sfârșitul săptămânii trecute, femeia din Panciu a fost condamnată de Judecătoria Focșani la 1 an și 4 luni de închisoare pentru distrugere. Instanța a decis suspendarea executării pedepsei și stabilirea unui termen de supraveghere de 3 ani, după ce a admis cererea acesteia de înlăturare a circumstanțelor agravante.

Inculpata va trebui să plătească despăgubiri civile în valoare de 218.634,74 lei (43.700 de euro), respectiv contravaloarea automobilului pe care l-a distrus, către firma la care Loredana Chivu avea asigurare, precum și cheltuieli judiciare în valoare de 600 de lei.

Cristina G. va fi obligată să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probațiune sau organizat în colaborare cu instituții comunitare. Ea va mai presta muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Primăriei Panciu sau la școala generală (clasele I-IV) din localitate.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în maxim 10 zile de la comunicare. Femeia se poate considera norocoasă, în condițiile în care, inițial, procurorii ceruseră o pedeapsă cuprinsă între 2 și 7 ani de închisoare.

Loredana Chivu are 32 de ani și este născută în localitatea Lungulețu, județul Dâmbovița. Ea a devenit cunoscută în calitate de asistentă tv la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, însă a mai lucrat, de-a lungul timpului, ca model și dansatoare.

Este considerată o vedetă controversată și excentrică, căreia îi place să se expună în fotografii necenzurate pe conturile ei de socializare. În 2016, ea însăși a fost condamnată să presteze 220 de zile de muncă în folosul comunității din cauza mai multor amenzi de circulație pe care nu le-a achitat.

În prezent, Loredana Chivu conduce un automobil Lamborghini Urus portocaliu, în valoare de 380.000 de euro, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza