Fanii sunt îndurerați! Adda suferă de o boală gravă, în stadiu avansat

Fanii sunt îndurerați! Adda suferă de o boală gravă, în stadiu avansat
| Foto: stirilekanald.ro

Adda a fost diagnosticată cu Boala Lyme în stadiu avansat. Artista trebuie să înceapă un tratament agresiv cât de repede.

De mai bine de un an, artista ADDA a crezut că suferă de o boală autoimună, ce-i provoca tot felul de alergii. A fost diagnosticată initial cu angioedem, o afecțiune în care anticorpii din organism atacă celulele.

A urmat tratamente atât pe bază de medicamente, cât și pe bază de injecții și a ținut o dietă ce i-a întărit sistemul imunitar.

Damian Drăghici: „Se poate întâmpla pe stradă, la un concert, să stau de vorbă cu tine și să mă umplu de striații pe piele.”

Boala, însă, nu părea să se amelioreze, așadar celebra cântăreață a făcut mai multe analize.

Așa a aflat că de fapt are boala LYME și că inflamația i-a ajuns la creier:

"A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioza si Bartonella- transmise de capuse si tantari(...) Urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate. Momentan sunt in pregatirea corpului pentru tratament.", se arată în postarea publicată de Adda pe pagina sa oficială de Facebook.

Adda și-a anunțat fanii că, din acest motiv, se retrage o perioadă din viața publică, dar le va lăsa fanilor un cadou: un album pe care îl va lansa pe 3 martie, de ziua ei, dar și un single.

Toate acestea, după un videoclip impresionant, filmat în urmă cu 3 luni cu soțul ei, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza