EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat în Maldive de a dus la divorțul Georgianei Lobonț! Dezvăluirile lui Armin Nicoară: „Eu am sărutat-o”

EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat în Maldive de a dus la divorțul Georgianei Lobonț! Dezvăluirile lui Armin Nicoară: „Eu am sărutat-o”

Armin Nicoară a simțit nevoia să iasă public cu declarații după presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei.

Aflat în Maldive, alături de mai mulți prieteni dar și de nașii săi de cununie, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, lui Armin Nicoară i-a luat foc telefonul la propriu. Toată presa din România l-a sunat pe tema divorțului dintre cuplul Georgiana Lobonț – Rareș Ciciovan.

Armin Nicoară a dezvăluit faptul că Georgiana Lobonț și soțul ei au preferat să stea astăzi mai retrași și să nu iasă la plajă, simțindu-se probabil în atmosferă deja aerul despărțirii și al supărării dintre artistă și soțul ei.

„Ce s-a întâmplat astăzi în ziare, cu articolele din ziare, se spune că  Armin Nicoară a destrămat familia nașei. Nașa într-adevăr… Nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță în Maldive. Nu știu ce s-a întâmplat între ei! Ei nu au camera aproape de mine. Astăzi, într-adevăr nu i-am văzut pe plajă, Georgiana, bineînțeles, a avut foarte multe evenimente. A dorit foarte mult să se relaxeze în cameră, nu a vrut să vină cu noi pe plajă.

Rareș, la fel, este impresarul Georgianei, și eu cred că dacă au o problemă și-o rezolvă între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, cine știe, dar cred că își pot rezolva problemele între ei și nu mă mai băgați pe mine pentru că eu nu m-am băgat în familia nimănui.

Eu colaborez cu Georgiana. Asta este viața de artist! Când faci o melodie, posibil în melodia respectivă să fie de dragoste, de iubire, de orice. Bineînțeles că noi jucăm un rol. Dacă Georgiana cântă o strofă de iubire, de orice ar fi, clar că nu ar putea să stea că o stană de piatră, trebuie să colaborăm, să conversăm. Am făcut un videoclip acum două zile, când o sărut pe Georgiana. Bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo, normal.

Eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar nu mai condamnați, să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac, că e nașa mea. Ce vreți? Să o înjur? Să mă iau de ea sau ce ați vrea? Să nu mă conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles și să auzim numai de bine!”, a declarat Armin Nicoară pentru Ciao.ro.

Comenteaza