Ema Uta dă de pământ cu fosta soție a lui Alex Bodi: „Își petrece viața așteptându-l pe el....”

Ema Uta dă de pământ cu fosta soție a lui Alex Bodi: „Își petrece viața așteptându-l pe el....”

Ema Uta își spune partea de adevăr, în scandalul cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

Între cele două apele nu par să se liniștească, iar acum, make-up artistul vedetelor spune că, doar pentru a o face geloasă, musculosul din Mediaș i-ar fi propus Iuliei să se împace, în urmă cu câteva luni. Mai mult decât atât, Ema Uta susține că în lipsa ei, fosta parteneră a lui Bodi ar merge la el în casă. Vă prezentăm declarațiile exclusive! 

După afirmațiile pe care Iulia Sălăgean le-a făcut în spațiul public, adică acelea că Alex Bodi și-ar fi dorit o împăcare cu ea, Ema Uta, actuala parteneră a bărbatului, spune cum stau de fapt lucrurile, din punctul ei de vedere.

Iulia Sălăgean a susținut că are o relație în acest moment și că nu l-ar mai vrea în viața ei pe Alex Bodi, dar și că deține mai multe dovezi referitoare la Ema Uta, actuala parteneră a musculosului.

Însă acum, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, make-up artistul vedetelor susține că Alex Bodi și-a dorit o împăcare cu Iulia Sălăgean doar pentru a o face pe ea geloasă. Mai mult, aceasta spune că, în lipsa ei, fosta soție ar intra în casa musculosului din Mediaș. Ba chiar Iulia ar merge la sala de fitness fără să plătească, anunțând că va achita Alex Bodi. Cel puțin asta susține actuala parteneră a musculosului.

Ema Uta mai dezvăluie că Iulia Sălăgean, pe vremea în care era prietenă cu organizatoarea cursurilor de make-up susținute de partenera lui Bodi, l-ar fi incitat pe musculos cu poze și filmulețe sexy.

„Acum 4 luni, când spune ea (eu n-am numărat, sincer) că eu și Alex ne-am certat, Alex i-ar fi propus să încerce să se împace pentru că știa că e singura disponibilă «rapid» cu care mă poate face «geloasă». Dar este de menționat și faptul că tot Alex, după 5 zile, i-a spus că nu poate continua cu ea, că a fost o greșeală, că a realizat că mă iubește și îmi va cere iertare. Deja toată lumea știe că își petrece viața așteptându-l pe el, iar ce spune ea, că ar avea o relație, că nu îl mai vrea, e o modalitate de a nu pica prost în fața persoanelor care o critică pentru că nu își reface viața și nu trece peste”, a spus Ema Uta.

„Această femeie are anumite reacții care ridică semne de întrebare asupra stării ei psihice. Mi-a scris, o dată, pe Whatsapp, să îi spun «soțului ei» să ii răspundă. Așa l-a intitulat în condițiile în care ei au divorțat de ani buni. Spune că e într-o relație, dar când merge la sală, urcă la Alex în casă, fără nicio rușine, în lipsa mea. Spune că e într-o relație și, a doua zi, permite fostului ei soț, pe care nu îl mai vrea, să îi arunce o palmă la fund, în mall”, a mai continuat make-up artistul.

„Din ce am înțeles, a declarat că dacă vorbește, va provoca cel de-al Treilea Război Mondial sau ceva de genul. Să îi amintească cineva că ia pe datorie la sală și spune «plătește boss-ul», adică Alex. 

Ea a fost prietenă extrem de bună cu organizatoarea cursurilor mele, cu care s-a certat ulterior. Organizatoarea aflându-se cu mine în Bahamas, a certat-o că de ce nu i-a spus că e Alex cu noi două în Bahamas. Pai dacă nu mai are nicio relație cu el, decât una «părintească», de ce o mai deranja că Alex a venit în Bahamas la mine?!”, a mai spus Ema Uta.

„Contul ei de ICloud a fost conectat, în trecut, în telefonul organizatoarei, pe vremea când ele erau prietene. Și s-ar fi părut că îl cam «provoca» și incita pe Alex încă de pe atunci cu filmulețe și poze sexy, deși el era în relație cu altcineva. 

O mamă serioasă, care pune importanță asupra a ce educație îi oferă copilului ei, care nu mai are nicio treabă cu fostul soț, își postează pe Tik Tok mesajul „poate îl f*t pe fostul, poate îl f*t pe al tău” ? Păi nu a susținut faptul că pe ea nu o interesează decât educația fetitei? Pai asta e educație?”, a încheiat Ema Uta, în exclusivitate.

Comenteaza