Elena Udrea, adevăruri neștiute despre viața privată: „Sunt o femeie care are această pasiune...”

Elena Udrea, adevăruri neștiute despre viața privată: „Sunt o femeie care are această pasiune...”
| Foto: mediafax

Elena Udrea urmează să execute o pedeapsă de 6 ani de închisoare, din cauza dosarului Gala Bute.

Blonda de la Cotroceni, așa cum a fost numită Elena Udrea în trecut, are o garderobă impresionantă, iar atunci când a fost invitată la „40 de întrebări” cu Denise Rifai a vorbit despre piesele ei vestimentare, dar și despre pasiunea pe care o are pentru genți și pantofi.

Garderoba Elenei Udrea a fost adesea în atenția publicului, având în vedere piesele scumpe și de lux pe care le-a afișat în mai multe rânduri. Fostul ministru a povestit că pasiunea nu a început odată ce s-a făcut remarcată în politică, ci totul datează din urmă cu mulți ani, atunci când își permitea piese de doar 30 de lei.

În rechizitoriul DNA din Dosarul Gala Bute scria că în 2012, Elena Udrea și-ar fi cumpărat o poșeta Hermes, din piele de crocodil care are un preț estimat de 80.000 de euro. La acel moment, pentru că anchetatorii nu reușiseră să găsească sursa plății, s-a spus că ar fi fost achitată cu banii jos.

„O poșetă cred că trebuie să fie cel mai scump obiect, nu avea valoarea aceasta. Sunt femei care încearcă să spună despre lucrurile lor că sunt mult mai scumpe decât sunt și altele care încearcă să spună că nu sunt chiar așa de scumpe.

Da, este o pasiune pe care cred că o are orice femeie. Îmi plăceau pantofii și gențile de când îmi permiteam pantofi de 30 de lei și îmi plac și acum când îmi permit de 3.000 de euro, dar asta nu s-a schimbat și nu o să se schimbe niciodată. 

Mereu am spus că nu are legătură cu ce sunt eu ca om politic sau ce sunt eu ca om. Sunt o femeie care are această pasiune, acum mult mai puțin ca înainte, dar care a avut și încă are o pasiune pentru haine, genți și pantofi așa cum sunt foarte multe femei”, a mărturisit Elena Udrea la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza