„A murit subit”.... Mara Bănică mărturii cutremurătoare: „N-am mai putut psihic”

„A murit subit”.... Mara Bănică mărturii cutremurătoare: „N-am mai putut psihic”
| Foto: stirilekanald.ro

Mara Bănică a vorbit despre clipele dureroase pe care le-a trăit atunci când tatăl său s-a stins din viață.

Invitată în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Mara Bănică, una dintre cele mai de succes jurnaliste din România, a făcut dezvăluiri despre ultimele zile de viață ale tatălui ei. 

Tatăl Marei Bănică a decedat în urmă cu aproape două luni din cauza unei pneumonii depistate mult prea târziu, despre care s-a crezut că ar fi o răceală.

Bărbatul s-a tratat în tot acest timp împotriva unei banale răceli, iar starea lui s-a alterat dintr-o dată din cauza infecției la plămâni. A fost prea târziu să fie salvat, căci boala și-a spus cuvântul. 

„Tata a murit acum nici două luni, pe 17 (n.r.: ianuarie) sunt două luni, a murit cu patru zile înainte de ziua mea. Tata a făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și

într-o săptămână s-a dus. Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine a lui frumoasă. Tata e u om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic”, a mărturisit Mara Bănică, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza