Doinița Oancea vorbește despre căsnicia eșuată! Mărturisiri dureroase despre un copil: „Să am și eu…”

Doinița Oancea vorbește despre căsnicia eșuată! Mărturisiri dureroase despre un copil: „Să am și eu…”
| Foto: ziareonline.ro

Actrița Doinica Oancea a vorbit cu sinceritate despre unele lucruri din viața ei care o macină printre care o familie și un copil.

A avut o viață de poveste, la fel de interesantă ca telenovelele în care a jucat de-a lungul anilor. Deși pare fericită și nu dă impresia că ar avea vreo problemă, are un mare regret acum, ajunsă la vârsta de 39 de ani. 

Doinița Oancea și-ar fi dorit copii

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional și are o mulțime de fani, dar se pare că se luptă cu un regret mare pe plan sentimental. În curând va împlini 39 de ani și are un vis neîmplinit până la această vârstă, despre care nu a vorbit niciodată.

Doinița a fost mereu o femeie rezervată în ceea ce privește declarațiile despre viața privată, dar în cadrul podcastului realizat de Măruță a avut parte de un moment de sinceritate. Vizibil emoționată, frumoasa actriță a povestit că îi pare rău că nu a făcut un copil până acum, la 39 de ani. Ea consideră că nu a pus viața de familie pe primul loc și nu a acordat prea multă atenție acestui subiect, motiv pentru care a ajuns acum să tânjească la acest vis.

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul.

Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem’, a povestit Doinița Oancea în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Doinița, despre căsătoria eșuată

Majoritatea relațiilor actriței au fost publice, dar puțini știu, însă, că a fost și căsătorită. Doinița Oancea a bifat o căsnicie de doi ani care, însă, nu a mers. Nu a acordat prea multă importanță acestui subiect de-a lungul timpului, dar este un capitol prin care ea a trecut când era foarte tânără.

Aceasta s-a căsătorit când avea doar 22-23 de ani, în anul 2004, cu Gabi Marian Oancea. În anul 2006, cei doi au ajuns la judecată și au pus capăt definitiv relației lor. Actrița consideră că a luat decizia brusc și s-a căsătorit mult prea repede, dar dă vina pe vârstă. Cei doi au ajuns la final de drum din cauza nepotrivirii de caracter.

„M-am căsătorit in 2004. Faptic, căsnicia a durat câteva luni. Scriptic, doi ani, respectiv până în 2006, când l-am chemat în judecată să încheiem socotelile. Nu am vorbit până acum despre căsătorie pentru că nu vorbesc despre viața mea, pentru că nu am fost întrebată și nici nu eram persoană publică atunci când s-a întâmplat. M-am căsătorit la 22-23 de ani. A fost ceva rapid, o nebunie de moment care nu a mers. Cauza, nepotrivire de caracter”, a declarat actrița pentru Cancan.

Comenteaza