Divorț neașteptat în showbizul românesc! ”Devoratoarea de fotbaliști” vrea să pună punct relației sale

Divorț neașteptat în showbizul românesc! ”Devoratoarea de fotbaliști” vrea să pună punct relației sale

„Devoratoarea de fotbaliști” a vorbit pe larg despre planurile pe care le are cu cel căruia i-a jurat iubire veșnică.

Ioana Popescu a făcut o serie de declarații uimitoare despre relația pe care o are în prezent cu alesul inimii sale. Dacă în urmă cu câteva luni cei doi se pregăteau să devină părinți, din păcate, femeia a pierdut sarcina. Problemele au început să apară, motiv pentru care un posibil divorț este luat în calcul.

După ce a pierdut copilul, Ioana Popescu a avut parte de o serie de probleme destul de mari. Actualul ei partener, Ion Lőrinczi, a refuzat o bună perioadă să îi fie alături în urma pierderii suferite, anunțând că nu își mai dorește să locuiască în aceeași casă cu ea.

Acum, „Devoratoarea de fotbaliști” a făcut un anunț care i-a șocat pe mulți. Se pare că lucrurile în căsnicia sa scârțâie din ce în ce mai mult, motiv pentru care aceasta ia în calcul posibilitatea de a divorța.

„De ceva timp, într-adevăr, nu mai merge relaţia. Soţul meu mă iubeşte şi susţine că mă iubeşte foarte mult, ba chiar îmi spune mai mult asta. Eu stau şi mă gândesc dacă nu e mai bine, totuşi, să divorţez, pentru că dacă ceva nu merge şi sunt tot felul de scandaluri şi te enervează dacă acea persoană ridică vocea, poate că ar trebui şi poate că asta ar fi reţeta succesului în dragoste, să termini mai repede cu respectivul sau cu respectiva şi să începi să încerci altceva”, a spus Ioana Popescu la Antena Stars.

Comenteaza