Dezvăluiri incendiare ies la iveală! De ce s-au despărțit Alex Bodi și Ema Uta: „Există niște motive”

Dezvăluiri incendiare ies la iveală! De ce s-au despărțit Alex Bodi și Ema Uta: „Există niște motive”

Alex Bodi și Ema Uta au decis să pună punct relației lor cu năbădăi, după mai multe despărțiri care au avut loc în ultimul an.

Dragoste cu năbădăi între Alex Bodi și Ema Uta. După mai multe împăcări și despărțiri, cei doi au decis să o ia din nou pe drumuri diferite.

După o vacanță de vis în Bali, acolo unde au vizitat cel mai scumpe resorturi, Ema Uta și omul de afaceri Alex Bodi au decis să se despartă, iar make-up artistul a făcut și primele declarații în acest sens.

Despărțirea este una recentă, iar Ema Uta are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț al Biancăi Drăgușanu, pe care îl consideră un bărbat inteligent și atrăgător.

Ema Uta nu a vrut să spună de ce s-a ajuns la despărțire și cine sau care a fost cauza rupturii.

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct. Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii”, a declarat Ema Uta. 

Însă, Alex Bodi nu a pierdut deloc timpul, iar la scurt timp după ce s-a aflat de despărțirea de Ema Uta, omul de afaceri originar din Mediaș a fost surprins în preajma unei tinere misterioase la malul mării, într-un club de fițe, semn că viața merge mai departe și că își dorește o nouă poveste de dragoste.

În plus, Ema Uta a fost întrebată dacă îl va ierta pe Alex pentru această escapadă, însă tânăra a declarat că nu are ce să ierte, deoarece acest eveniment s-a întâmplat după despărțire, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza