Dezvăluiri bombă! Ce scria în mesajul găsit de Zanni pe telefonul Anei Porgras: „Stau cu el doar pentru...”

Dezvăluiri bombă! Ce scria în mesajul găsit de Zanni pe telefonul Anei Porgras: „Stau cu el doar pentru...”
| Foto: ziareonline.ro

Zanni a dezvăluit ce scria în mesajul în urma căruia a decis să pună capăt relației cu Ana Porgras.

Zanni și Ana Porgras au rupt orice fel de relație după încheierea competiției Survivor România 2021. Tânărul a mărturisit că a citit un mesaj pe telefonul brunetei, care l-a făcut să își schimbe complet părerea despre ea. În platoul emisiunii „În Oglindă”, Zannidache a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care au vorbit pentru ultima dată.

„A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana”. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc.

Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie. Ea de fapt mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea, nu era problema mea.

Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…) În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram. Mă analiza și am direct cu tupeu, că am vrut să mă asigur de ceea ce simțeam”, a dezvăluit Zanni de la Survivor România.

Zanni a mărturisit că a i-a citit mesajele Anei Porgras pentru a se asigura că intuiția lui era adevărată.

Se pare că Ana Porgras vorbea cu un bărbat, care era foarte gelos pe apropierea dintre ea și Zanni. Pentru a îl liniști, fosta gimnastă i-a mărturisit că stă cu Zanni doar pentru „show”.

„Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!” Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat.

M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonu, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a mărturisit câștigătorul Survivor România 2021. 

Comenteaza