Dezvăluire bombă! Theo Rose a aflat sexul bebelușului: "Mulțumim tuturor!"

Dezvăluire bombă! Theo Rose a aflat sexul bebelușului: "Mulțumim tuturor!"

Theo Rose a anunțat public care este sexul bebelușului pe care îl așteaptă alături de Anghel Damian.

Theo Rose (25 de ani) a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Antrenoarea de la „Vocea României”, de pe Pro TV, a dezvălui care este sexul bebelușului pe care îl are alături de Anghel Damian (31 de ani).

Nimeni nu se aștepta ca Theo Rose să dezvăluie atât de repede sexul copilului, dar iată că evenimentul a avut loc. Artista a postat primele imagini de la petrecerea care a avut loc alături de apropiați. Toți cei prezenți s-au bucurat imediat în momentul în care au aflat mai multe despre bebelușul cântăreței.

Așteptarea a luat sfârșit pentru toți fanii lui Theo Rose. Artista a anunțat care este sexul bebelușului pe care îl va aduce pe lume anul viitor. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre… un băiat. Pentru că este o persoană care adoră spectacolul, vedeta nu a ratat ocazia de a face din dezvăluirea sexului primului său copil un adevărat spectacol.

Pe contul de Instagram al vedetei a apărut un videoclip de câteva secunde în care se poate vedea clar câtă lume a fost prezentă la marele eveniment. Toți au așteptat cu sufletul la gură momentul și eu ținut camerele pornite pentru a imortaliza fiecare secundă. Cei doi viitori părinți au rămas uimiți în momentul în care, în timp ce au deschis o cutiuță și au apăsat cu putere un buton care se afla în interiorul ei, în spatele lor au explodat trei artificii ce au lăsat în urmă un fum albastru, semn că bebelușul este băiat.

„De data asta aflați de la noi. Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, a scris Theo Rose pe contul său de Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza