Dezicie radicală Ce vor să facă Clejanii ca să-l scape ep Fulgy de probleme

Dezicie radicală Ce vor să facă Clejanii ca să-l scape ep Fulgy de probleme
| Foto: cancan.ro

Familia Clejanilor trece printr-un scandal mediatic din cauza fiului său Fulgy care este implicat într-un anturat cu droguri.

Viorica si Ioniță de la Clejani au dezvăluit unor apropiați planurile pe care le-au făcut pentru a-l salva pe Fulgy de probleme, iar FANATIK a aflat, în exclusivitate, ce doresc să facă după ce fiul lor va fi eliberat din arest.

Veseli la cântări, atunci când sunt solicitați să facă show-uri pentru mii de euro, Clejanii plâng pentru Fulgy, și, în intimitate, recunosc că au pierdut controlul asupra copilului mai mic al lor.

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost chemați să facă show la botezul fetiței lui Augustin Viziru, motiv pentru ca cei doi artiști să se vadă cu mulți dintre cunoscuții lor și să povestească cum stau lucrurile, de fapt, cu Fulgy.

Iar acolo, susțin sursele FANATIK, Viorica și Ioniță de la Clejani au povestit că, până acum, au investit sume uriașe de bani, de ordinul sutelor de mii de euro, în Fulgy, pentru a-l ajuta să își depășească problemele și pentru a-l duce pe calea cea dreaptă.

Acum însă, Viorica și Ioniță de la Clejani, susțin sursele noastre, și-au dat seama că respectivele cheltuieli nu și-au atins scopul, iar singura soluție ar fi ca Fulgy să fie pus în situația unei alegeri dure.

Primul lucru pe care, în mare secret, Viorica și Ioniță de la Clejani l-au făcut după ce Fulgy a avut acele ieșiri publice a fost să se intereseze de anturajul acestuia, constatând că există persoane care îl influențează și nu neapărat în bine. Așa că, părinții lui Gulgy au luat o decizie dură.

Mai exact, susțin sursele noastre, Ioniță de la Clejani vrea să îi interzică categoric lui Fulgy, ca după eliberare, să se mai întâlnească cu respectivele persoane, ”sancțiunea” în cazul în care nu va fi ascultat fiind cea de ”tăiere” a generoaselor stipendii pe care le oferea copilului său.

Mai mult, se pare că Viorica și Ioniță de la Clejani vor să îl convingă pe Fulgy, în cazul în care li se va permite, să îl trimită, măcar pentru o perioadă, departe de București, așa cum, de altfel, anunța chiar mezinul familiei, acum câteva zile.

Conform informațiilor obținute de FANATIK, dacă Fulgy voia să plece în Las Vegas, părinții lui au decis să îl trimită într-un loc mult mai liniștit și, cu siguranță, unul cu mai puține tentații decât cele oferite de ”Orașul Păcatelor” din Statele Unite.

 

Etichete
Comenteaza