Detalii neștiute din Burlacul. Ce se se vorbește în emisiune, în timp ce camerele sunt stinse

Detalii neștiute din Burlacul. Ce se se vorbește în emisiune, în timp ce camerele sunt stinse
| Foto: wowbiz.ro

Emisiunea Burlacul are un are rating anul. Dar foarte puțină lume știe detalii despre burlac dar și despre concurenți. Cine este Andi Constantin cu adevărat. 

Cați ani are Andi Constantin! Burlacul a fost ispită la Insula iubirii, dar a participat și la Survivor România în echipa Războinicilor.

 Burlacul este o emisiune matrimonială, care constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României. Primul sezon al serialului a debutat pe 8 iulie 2010, acesta avându-l în postura de burlac pe Cătălin Botezatu.

Andi Constantin a devenit ”burlac”, după ce în trecut a participat la Survivor România, dar a fost și ispită la Insula Iubirii.

Andi Constantin este bărbatul pentru care luptă 14 de fete în cel mai nou sezon din emisiunea Burlacul. Burlacul este o emisiune care constă în găsirea perechii unui burlac din lumea mondenă a României. 

Andi Constantin are 30 de ani și este născut pe 1 Mai   1991 şi este  zodia Taur. Burlacul este campion la fitness.

 
Noul ”burlac” este plin de calități și se descrie ca fiind un om care iubește natura, animalele, dar și tot ce ține de motoare. 

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spunea Andi Constantin, anul trecut. 

Andi Constantin mărturisește că nu a avut foarte multe iubite, dar își dorește o relație stabilă și o familie.

”Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza