Detalii înfiorătoare despre moarte Corneliei Catanga. Prin ce chinuri a trecut artista

Detalii înfiorătoare despre moarte Corneliei Catanga. Prin ce chinuri a trecut artista
| Foto: adevarul.ro

Cornelia Catanga a ajuns la spital după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19 și a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

Cornelia Catanga a murit, în urma unui stop cardio-respirator. Ajunsese la spital, unde la testul COVID a ieșit pozitivă. Medicii au vrut s-o intubeze, dar cântăreața avea să se stingă. Mara Bănică avea să facă anunțul care a cutremurat lumea cântăreților de petrecere și nu numai.

Cornelia Catanga avea să-și dea ultima suflare noaptea trecută, la Spitalul Universitar din București. Conform unor surse, noaptea trecută, Cornelia Catanga a ajuns cu Ambulanța în stare critică la spital. Cântăreața nu se simțea deloc bine, iar atunci a fost chemată Salvarea.

Iar medicii și-au dat seama că are un infarct. Dusă, de urgență, la spital, Cornelia Catanga avea să decedeze, în ciuda tuturor eforturilor medicale. Repetatele manevre de resuscitare nu au avut efect.

Cornelia Catanga avea să fie testate și pentru COVID, odată ajunsă acolo, iar rezultatul a fost pozitiv. Vestea tristă. A ,orții Corneliei, a fost dată de Mara Bănică.

”Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook. Au apărut, imediat, reacțiile internauților, șocați de rându-le de trista veste. “Sunt șocată de pierderea doamnei Catanga… am cunoscut-o personal… era un om minunat… Condoleante familiei și multă putere!!! E trist… dureros”, “Drum lin către Ceruri, mare doamnă a muzicii lăutărarești!”,

“Dumnezeu să o odihnească în pace! O voce,o carieră, o doamnă în domeniul ei muzical, regretabilă totuși ultima perioadă din viața dânsei cu diverse probleme”, sunt o parte din ele.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele și în fața Lui Dumnezeu pe 23 octombrie 2014. Talentații artiști şi-au jurat credinţă veşnică la Biserica Domniţa Bălaşa din Capitală, iar mireasa a fost dusă la altar chiar de fiul său, Alexandru Pădureanu. Cântăreața, care avea 56 de ani la vremea respectivă, a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu. Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul Mărul de Aur, potrivit cancan.ro.

Comenteaza