Delia este însărcinată?! Anunțul făcut de vedetă, după 10 de ani de mariaj: "Deja am foarte multe variante"

Delia este însărcinată?! Anunțul făcut de vedetă, după 10 de ani de mariaj: "Deja am foarte multe variante"

Delia a vorbit pentru public despre copii, spunând dacă se vede în postura de mămică, în viitorul apropiat.
 

Delia și Răzvan Munteanu  trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Sunt căsătoriți de 10 ani și au reușit să-și clădească împreună o familie. Artista a vorbit recent, într-un interviu pentru cancan.ro, și despre posibilitatea de a deveni mamă, în viitorul apropiat.

Deși este o persoană deschisă, care nu ferește să vorbească despre viața personală, Delia este destul de rezervată atunci când vine vorba despre o posibilă sarcină.

Întrebată dacă ea și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți, vedeta a încercat să ocolească subiectul, însă a menționat că ea și Răzvan se gândesc la acest lucru: "Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta: ne mai gândim!", a declarat Delia, potrivit wowbiz.ro.

Delia a mărturisit că ea și soțul ei au încercat, de-a lungul anilor, să păstreze o relație echilibrată.

Deși nu a fost mereu totul perfect, cei doi au ținut cont întotdeauna de câteva lucruri esențiale, care le-au adus succesul în căsnicie: "Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că Răzvan îmi este alături, că mă susține, ne sfătuim în orice, suntem o echipă!  Nu cred în secrete, ci în acele ingrediente care funcționează pentru relația fiecăruia. Cred că în cazul nostru este vorba de sprijin reciproc, încredere, timp petrecut împreună, avem pasiuni comune.", a povestit artista într-un interviu pentru impact.ro.

 

 

 

Comenteaza