Delia, declarații bombă despre scandalul de proporții în care este implicată sora sa

Delia, declarații bombă despre scandalul de proporții în care este implicată sora sa

Delia Matache a făcut primele dezvăluiri despre scandalul de proporții în care este implicată familia sa.

Oana Matache și soțul ei, Răzvan Miheț, au hotărât să pună punct relației, după o căsnicie de 6 ani, lucru descoperit în momentul în care tânăra a fost surprinsă de paparazzii în compania unul alt bărbat, pe nume Radu Siffredi, în vârstă de 28 de ani.

Astfel, sora Deliei a luat și cei doi copii ai săi pe care îi are cu Răzvan, și s-a mutat cu noul său partener, motiv pentru care familia sa nu a putut accepta asemenea decizie radicală, potrivit kfetele.ro.

Deși mama sa și-a expus opinia în mediul online despre situația tensionată, Delia a preferat să se retragă, fără a-și spune părerea proprie. Cu toate astea, cântăreața a discutat recent despre cearta din familia sa, precizând faptul că o susține pe Oana, și că toată lumea este bine.

„Bine, toată lumea e bine. Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug. Vorbesc mereu cu toată lumea. Toată lumea e bine, sănătoasă.

Vorbesc cu toată lumea (n.r. vorbește cu Radu Siffredi). Tu crezi că suntem într-un scandal monstru? Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură.

Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume.”, au fost declarațiile Deliei, pentru Cancan.ro.

Comenteaza