Deea Maxer a das nas în nas cu noua iubita lui Dinu! Care a fost reacția femeilor: "Acum sunt vecine" 

Deea Maxer a das nas în nas cu noua iubita lui Dinu! Care a fost reacția femeilor: "Acum sunt vecine" 

Dinu a dezvăluit că este deja într-o relație cu o tânără și din ce se pare, Deea, fosta lui nevastă, a cunoscut-o deja.

Relația dintre Dinu Maxer și noua lui parteneră, Ada, pare să meargă pe drumul cel bun. Nu numai că artistul a început să zâmbească din nou după divorțul de mama copiilor săi, dar bruneta l-a făcut să-și dorească din nou o familie. Cel puțin așa spun apropiații acestuia, care au făcut dezvăluiri neașteptate.

Potrivit click.ro, Dinu le-ar fi făcut deja cunoștință copiilor lui cu noua parteneră, dat fiind faptul că aceasta merge destul de des la el acasă: "Dinu acum este bine, este liniștit! Este bine cu Ada, se focusează doar pe relația lor. Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el. 

Băiatul lui Dinu nu zice nimic de noua parteneră a tatălui său, se înțeleg bine, ea se comportă foarte frumos cu el.(...) Ada o știe și pe fiica lui Dinu, mai vine pe la el.

Și cu ea se înțelege bine. Nu sunt probleme deloc în relaționarea lor. Ada și Dinu au planuri serioase împreună, dacă se vor înțelege, au stabilit să meargă și într-o vacanță împreună cât de curând, în Boracay, am înțeles", au dezvăluit surse din anturajul celor doi, pentru click.ro.

Comenteaza