Declarații șocante! Ce s-a întâmplat între Florin Salam și Emil Rengle? Cei doi refuză să mai apară împreună

Declarații șocante! Ce s-a întâmplat între Florin Salam și Emil Rengle? Cei doi refuză să mai apară împreună

 Emil Rengle, celebrul dansator pe tocuri, a dezvăluit de ce refuză să mai apară în videoclipuri de manele.

Emil Rengle este invitatul din această săptămână al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Dansatorul a dezvăluit ce sumă a primit ca sa danseze în videoclipul lui Florin Salam, fiind prima colaborare de acest gen, și ce a urmat după. 

Emil Rengle se bucură de un real succes pe plan profesional, mai ales după ce a apărut într-un videoclip de-al lui Florin Salam.

Celebrul coregraf a acceptat colaborarea cu manelistul și nu regretă această experiență, ba chiar a mărturisit că i-a plăcut foarte mult să danseze pe acest gen muzical.

Întrebat de către Denise Rifai cu cât a fost plătit ca să danseze, Emil Rengle a mărturisit că la mijloc stau mai mulți factori după care se ghidează atunci când încasează banii pentru o coregrafie, însă a afirmat că a primit în jur de 5.000 de euro.

”Nu știu să răspund. Nu știu să răspund la întrebarea aceasta cu o sumă exactă. Cu siguranță, nu trebuie să vă imaginați că am primit o sumă de bani precum se dansează la un eveniment unde se aruncă cu bani, doar că suntem în zona aceasta, a manelelor, și unde se practică acest gen de plată.

A fost o colaborare cât se poate de profesionistă, în care s-a cerut predarea unei coregrafii, filmarea, s-a bugetat exact așa cum am povestit la începutul emisiunii, corect, cât înseamnă o coregrafie, cât înseamnă repetiții, ziua de filmare, etc.

În mod corect și absolut normal, din punctul acesta de vedere al business-ului, mai degrabă după acest filmuleț au început să apară mai multe cereri, în zona asta de apariție în videoclipuri de manele, coregrafie pentru piesele acestea, pe care nu le-am acceptat, nu din cauză că nu aș fi văzut potențialul financiar pe care aș fi putut să-l câștig din această parte, însă am ajuns în punctul acela al vieții mele în care fac ce îmi place și ceea ce contribuie la evoluția mea, nu vreau să fac lucruri doar ca să fie făcute, vreau să fac lucruri din pasiune și acele lucruri să fie bine făcute.

(Denise Rifai: Notăm 5-6 mii de euro?) Notăm. Mă simt ca la o negociere. Putem nota în jur de 5 mii de euro”, a dezvăluit Emil Rengle, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza