Declarații bombă din interiorul căsniciei! Motivul pentru care divorțează Georgiana Lobonț și soțul ei: “S-a terminat, e simplu.”

Declarații bombă din interiorul căsniciei! Motivul pentru care divorțează Georgiana Lobonț și soțul ei: “S-a terminat, e simplu.”

Georgiana Lobonț și soțul ei au decis să o ia pe drumuri separate după mai bine de 7 ani de căsnicie.

Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, a făcut primele dezvăluiri după ce a anunțat divorțul!

Georgiana Lobonț și partenerul ei de viață au decis să își ia rămas bun, după o căsnicie de 7 ani. Vestea separării a fost confirmată de soțul ei, care a mărturisit faptul că urmează să semneze actele de divorț.

Georgiana Lobonț și partenerul ei, păreau că se bucură de o relație perfectă. Cei doi au făcut pasul cel mare de mai bine de 6 ani, și au împreună doi copilași. Cu toate astea, se pare că lucrurile nu funcționau atât de bine, din spusele soțului artistei, care a discutat deschis și despre motivul separării. Astfel că, Rareș Ciciovan a dat de înțeles că nu este prima dată când s-a gândit serios să pună capăt căsniciei cu Georgiana Lobonț, însă, acum totul este oficial.

"Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie.", a declarat soțul Georgianei Lobonț, pentru o sursă de știri. 

Mai mult decât atât, Rareș a fost întrebat dacă există vreo șansă să-și reia căsnicia, însă acesta a exclus din start împăcarea cu Georgiana Lobonț.

"Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(...) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică. Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență.", a mai spus soțul Georgianei Lobonț.

Comenteaza