De necrezut! Câți BANI câștigă Cătălin Zmărăndescu de la Pro TV, pe săptămână la Survivor

De necrezut! Câți BANI câștigă Cătălin Zmărăndescu de la Pro TV, pe săptămână la Survivor

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre concurenții cei mai bine plătiți din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”.

Câți bani primește luptătorul, săptămânal, de la Pro TV pentru participarea sa în competiția din Republica Dominicană.

Cătălin Zmărăndescu face parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Luptătorul a acceptat provocarea din Republica Dominicană și se află, în acest moment, în emisiune alături de ceilalți colegi ai săi. Bărbatul a venit în show pentru a-și testa limitele și pentru a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro. De asemenea, Faimosul ar primi, săptămânal, o sumă considerabilă, în urma contractului pe care l-a semnat cu postul din Pache Protopopescu.

Câți bani câștigă, săptămânal, Cătălin Zmărăndescu, la Survivor România 2022

Conform Playtech.ro, Cătălin Zmărăndescu ar primi, săptămânal, o sumă pentru participarea sa în cadrul competiției ”Survivor România”.

Inițial, echipa Faimoșilor a fost alcătuită din 12 concurenți, însă, în ediția de miercuri seara, unul a plecat. Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu și Xonia au fost propuși spre eliminare, iar cea din urmă a părăsit competiția.

Potrivit sursei citate, Cătălin Zmărăndescu ar încasa, săptămânal, suma de 4500 de euro.

Componența echipelor de la ”Survivor România”

Până în acest moment, două persoane au părăsit competiția din Republica Dominicană: Xonia, de la Faimoși, și Liviu Mihalca, de la Războinici, potrivit ziareonline.ro.

Componența echipei Faimoșilor: Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles și Roxana Ciuhulescu.

Componența echipei Războinicilor: Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angelo Forero (medic veterinar), Alexandru Nedelcu (fotbalist), Ștefania Ștefan (online streamer), Alexandra Duli (manager) și Ramona Crăciunescu (curier).

Comenteaza