De ce s-a întors în România Costi Ioniță? Artisul a dezvăluit secretul

De ce s-a întors în România Costi Ioniță? Artisul a dezvăluit secretul
| Foto: impact.ro

Costi Ioniță a vorbit despre decizia sa de a se reîntoarce în România. El a fost întrebat de nenumărate ori despre acest lucru, dar niciodată nu a oferit un răspuns clar. 

Acesta a plecat în America unde a cunoscut succesul și a avut colaborări fructuoase, dar a decis să se bucure de cariera și averea impresionantă în țara lui, unde are o bază de fani uluitoare.

Costi Ioniță a decis să se întoarcă acasă, în România, dar puțină lume cunoaște motivul din spatele deciziei sale. După ruptura profesională dintre el, Mihai Trăistariu și Dorin Topală s-a produs, acesta nu s-a dat bătut și a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a se reinventa. Se pare că ideea lui a fost una de succes, căci s-a bucurat de colaborări cu artiști foarte cunoscuți.

Costi Ioniță a lansat piesă după piesă cu unii dintre ce mai cunoscuți cântăreți de peste hotare, cum ar fi Kat de Luna, Faydee, Mohomby sau Shaggy, iar publicul l-a răsplătit prin milioane de vizualizări. Deși se bucura de popularitate, acesta s-a hotărât să se întoarcă în locul natal, unde a pus monopol pe piața românească și a cucerit din nou lumea artiștilor.

 
 ”Chiar nici nu prea luam bani din productie pentru Statele Unite, dar procentele sunt altele. Aici nu te simti respectat de multe ori. Nimeni nu e profet in tara lui, nici eu nu ma simt profet in tara mea, dar nici sa nu fii respectat pentru ceea ce faci e aiurea. Cred ca nici la noi nu mai merge. Piata s-a cernut asa de tare si e foarte greu sa-ti faci loc ca non-talent sau mediocru”, spunea producătorul în trecut, potrivit spynews.ro.

Acesta s-a pliat aici pe fiecare gen muzical, colaborând cu artiști ca Dani Mocanu, Lidia Buble, Anna Lesko, Jador, Florin Salam, iar lista poate continua cu multe nume mari din industria muzicală românească. Totuși, nu este un secret faptul că ultima piesă la care a lucrat, numită ‚Fericire’, în care apare și Loredana Groza, are parte de un succes imens.

„Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare.

Ei n-au ştiut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care ştia, ceilalţi n-au ştiut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt nişte gentlemani, nişte oameni dichisiţi care au venit aranjaţi. Aşa sunt toţi lăutarii, care sunt priviţi de multă lume că şi cum sunt veniţi dintr-o subcultură”, a declarat Loredana Groza despre noua piesă la Antena 3.

Comenteaza