Florin Salam se lasă de cântat după problemele de sănătate avute?!

Florin Salam se lasă de cântat după problemele de sănătate avute?!
| Foto: wowbiz.ro

Florin Salam a mărturisit public că în următoarea perioadă va cânta mai puțin decât până acum, deoarece își dorește mai multă liniște. 

Florin Salam se numără printre cei mai iubiți și apreciați artiști de manele de la noi din țară, iar când vine vorba despre evenimente, cântărețul se află, fără doar și poate, în topul preferințelor românilor, însă problemele de sănătate cu care s-a confruntat nu de mult i-a pus pe gânduri pe fani, care au crezut că manelistul nu va mai reveni pe scenă.

Ei bine, însă, în realitate, situația este cu totul și cu totul diferită, căci Florin Salam a dorit să-i lămurească pe fani privind acest aspect și să spulbere zvonurile legate de faptul că renunță la cariera muzicală.

Așadar, cântărețul le-a explicat tuturor că va cânta în continuare, însă va avea grijă mai mult de sănătatea sa, fără a mai fi interesat în mod special de banii pe care îi produce de pe urma evenimentelor.

„Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo.(...) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze”, spunea Florin Salam, într-un live, pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza