De ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express: „Nici nu i-am zis pa”

De ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit după America Express: „Nici nu i-am zis pa”
| Foto: cancan.ro

Cătălin Scărlătescu a recunoscut că s-a despărțit de Doina Teodoru, imediat după întoarcerea de la emisiunea America Express.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost printre preferații publicului pentru câștigarea premiului cel mare de la America Express. Lucrurile n-au fost să fie, iar celebrul bucătar și iubita lui au părăsit competiția înainte de marea finală. S-au clasat pe locul trei și s-au întors pe meleaguri românești, fericiți că au luat parte la o asemenea experiență unică. Imediat după ce au aterizat în România, lucrurile s-au „stricat” în relația lor amoroasă, așa că au decis să ia o pauză.

„Am ajuns acasă și nici nu i-am zis pa! Am luat geanta și am plecat, direct în Vamă. Trei zile am stat în Vama Veche, după care m-am dus în Deltă, singur. Mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele. N-am aruncat la pește. Am pus bețele pe poziție și am stat. 

Voiam doar să stau. A fost crunt rău de tot. Cazările alea… Restul a fost superb. Jocurile alea fantastice, ia-mă, nene, faptul că am reușit să învăț spaniolă a fost ceva fantastic pentru mine. Pot să dorm la minus 20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

„Doina a plecat la munte și în Bulgaria. A fost mai mult de o săptămână. Noi eram deja despărțiți. Nu știu, era o chestie… Ce tensiune, nene? Toată presiunea era acolo. Când ne-am întors acasă, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare. Eu nu sunt genul care mă cert. Mie când nu îmi convine ceva, mă întorc și plec.

N-am avut niciodată sentimentul de gelozie. Nu pot să înțeleg cum unii oameni acum se iubesc de sunt leșinați, și dintr-odată încep să se urască. La fel, când o faci pe aia în toate felurile, n-o iubeai? Nu-i înțeleg pe ăștia. Eu nu pot să urăsc. Când nu-mi place ceva, m-am întors și am fugit”, a mai spus Scărlătescu, în interviul acordat lui Mihai Morar, potrivit cancan.ro.

Comenteaza