De ce a dispărut Daniela Crudu de la Antena. A fost mușamalizat un scandal intern cu pumni și bătăi

De ce a dispărut Daniela Crudu de la Antena. A fost mușamalizat un scandal intern cu pumni și bătăi

Daniela Crudu a dispărut din grila de vedete a Antenei, fără ca cineva să știe motivul.

În ediția cu numărul 20 a show-ului de la Antena 1 „Poftiți pe la noi. Poftiți prin țară“ din data de 17 ianuarie, anul curent, s-a petrecut un incident care, pe sticlă, nu s-a văzut decât parțial. 

Ceea s-a văzut a fost tachinajul deloc artistic pe care țăranul din Nea Marin l-a făcut la adresa Danielei Crudu: că de ce și-a făcut operații estetice, că era mult mai frumoasă înainte de operațiile estetice, că ia să-i arate lui pe loc o poză din telefon dinainte de a se tuna.

Nea Marin tuna și fulgera, ca orice cioban obișnuit să comunice cu femeile ca și cum ar comunica cu oile, nu neapărat că ar exista oi cu operații estetice.

La TV, în acel episod, s-a mai văzut și cum Daniela caută în propriul telefon o poză cu ea dinainte de a-și face ajustările estetice, cum îi întinde telefonul lui Nea Marin, acesta ia telefonul și se holbează la poză, declarând, ca un adevărat specialist în beauty și nutreț pentru oi, că Daniela era mult mai frumoasă înainte.

Enervată de jignirile mârlanului-șef al emisiunii, Daniela a luat niște flori dintr-o vază și i le-a aruncat lui Nea Marin în față – și asta s-a văzut pe sticlă. Vedetele care se mai aflau de față au fost surprinse de reacția Danielei, nu mai mult însă decât însuși Nea Marin.

Când a prins momentul potrivit, țăranul din Nea Marin i-a tras un pumn Danielei, de-a văzut, săraca, stele verzi, lalele galbene și păsărici albastre – asta nu s-a mai văzut pe sticlă. Pumnul lui Nea Marin a căzut la montaj, dezvăluie sursele CANCAN.RO.

Aparențele trebuiau salvate cu orice preț. Daniela și-a făcut rapid bagajul și s-a cărat acasă. Și-a băgat picioarele în contract, în emisiune, în televiziune. Le-a mărturisit apropiaților că două zile a durut-o capul de la pumnul țăranului vopsit.

 

Comenteaza