DOLIU uriaş în România! A murit o mare LEGENDĂ a țării la doar 39 de ani

DOLIU uriaş în România! A murit o mare LEGENDĂ a țării la doar 39 de ani

Un cunoscut sportiv al țării noastre s-a stins din viaţă la numai 39 de ani!

Este vorba despre constănţeanul Doru Ghimeş, fost voleibalist la echipe precum Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt din Germania. El a jucat şi în Naţionala de volei a României.

Anunţul trist privind trecerea sa în nefiinţă a fost făcut de către Federaţia Română de Volei, în noaptea de joi spre vineri.

„Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale”, se arată în postarea de pe Facebook a FRV.

„Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci şi un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap şi cărora le dedica tot timpul liber”, se mai arată în mesajul respectiv.

„Lumea voleiului este din nou în doliu!

Cu mare durere anunțăm trecerea în neființă, la doar 39 de ani, a lui Doru Ghimeș, fost component al echipelor Arcada Galați, Dinamo, Știința Bacău, ”U” Cluj, CSM Câmpia Turzii, Tomis Constanța sau TuB Bocholt (Germania), acolo unde a jucat până în această vară pe postul care l-a consacrat, cel de libero. De asemenea, a făcut parte din lotul echipei naționale.

 
Originar din Constanța, Doru Ghimeș a fost unul dintre cei mai compleți voleibaliști ai generației sale, îmbinând perfect prestațiile excepționale din voleiul de sală cu cele din voleiul pe plajă, acolo unde a cucerit de mai multe ori titlul național, dar a câștigat și multe alte turnee interne sau internaționale.

Dar el nu a fost doar un sportiv exemplar, ci și un om de o calitate extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie, tată a doi copii pe care îi iubea ca pe ochii din cap și cărora le dedica tot timpul liber.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace!”, este mesajul integral al celor de la Federaţia Română de Volei, potrivit capital.ro.

Etichete
Comenteaza