Dani Mocanu spune că s-a cumințit. Dar ce aroganțe de mii de euro face fostul manelist

Dani Mocanu spune că s-a cumințit. Dar ce aroganțe de mii de euro face fostul manelist

Dani Mocanu a simțit nevoia să se răsfețe, așa că, după ce s-a socotit, a decis că vrea să își cumpere o bijuterie, pentru că mașini are destule.

Așa că, însoțit de câțiva amici, Dani Mocanu, cu un teanc uriaș de bani, a intrat într-un magazin exclusivist de ceasuri. Iar acolo, celebrul fost manelist a pus ochii pe un Rolex, unic în România, un ceas pe care Dani Mocanu l-a considerat ideal pentru a-i sta la încheietură.

 Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Dani Mocanu s-a așezat, a făcut comanda și, apoi, răbdător, a numărat cei 35.000 de euro pentru a plăti ceasul.

Iar prețul pe care l-a plătit pentru ceas – mai ales că suma respectivă era suficientă pentru o garsonieră- pare să se justifice, pentru bogatul cântăreț, prin calitatea bijuteriei care, pe lângă că e unic în România, este singurul model care arată mai multe fuse orare și care funcționează doar dacă simte pulsul, e făcut din aur și este considerat piesă de colecție cu atât mai mult cu cât nu se mai fabrică. ”E cel mai complicat model de Rolex de pe piață”, ne-a spus un specialist în ceasuri.

Întrebat de fanii săi, pe conturile de socializare, câți bani a cheltuit cu mașinile care stau în garajul său, Dani Mocanu a dezvăluit, fără să vrea probabil, că trebuie să facă diverse manevre pentru a nu-și afișa întreaga avere. ”Eu nu pot să mă afișez cu bunuri fiindcă am prejudiciu de 1.600.000 de lire sterline. Dacă puteam, vă arătam că banii ce i-am făcut eu nu i-a făcut niciun artist în ultimii zece ani”, a spus Dani Mocanu.

 Și, dacă tot a venit vorba de mașinile pe care le conduce, fostul manelist a mai făcut o dezvăluire care îi poate provoca mari probleme legale: faptul că permisul de conducere l-a luat în urma unui ”cadou” de 1.500 de euro, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza