Dani Mocanu, suspect pentru tentativă de omor. Artistul a fost reținut de către polițiști

Dani Mocanu, suspect pentru tentativă de omor. Artistul a fost reținut de către polițiști

Dani Mocanu, cunoscutul manelist, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce el și frații lui au bătut un bărbat.

Duminică, 21 august, oamenii legii au decis că Dani Mocanu va fi cercetat pentru tentativă de omor, după scandalul în care el și frații lui au fost implicați, într-o benzinărie din Pitești, atunci când au bătut cu bestialitate un bărbat, victima ajungând în stare gravă la spital.

Acum, manelistul și fratele său, Nando, au fost reținuți pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor.

"Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice", se arată într-un comunicat transmis duminică, 21 august, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș. 

Dani Mocanu și Nando, unul dintre frații lui, au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. De precizat este că, la scurt timp după ce imaginile cu conflictul din benzinărie au apărut, manelistul și fratele său au părăsit țara.

Cântărețul, frații săi, dar și alți indivizi au bătut cu bestialitate un bărbat, până la epuizare. După incident, victima a ajuns în stare gravă la spital, însă nu a dorit să depună plângere atunci când oamenii legii au sosit la spital, pentru a-i pune întrebări.

Întregul incident s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 august, într-o benzinărie din Pitești, orașul din care provine cunoscutul manelist, Dani Mocanu.

"La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Argeș, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza