Dani Mocanu, dosare pe bandă rulantă. Manelistul riscă acum 3 ani de închisoare

Dani Mocanu, dosare pe bandă rulantă. Manelistul riscă acum 3 ani de închisoare

Dani Mocanu are în continuare probleme cu oamenii legii. Manelistul are acum un dosar penal pentru care riscă 3 ani de închisoare din cauză că a fost prins de mai multe ori conducând fără permis.

În luna decembrie 2020, pe masa judecătorilor din Pitești a ajuns dosarul penal în care Dani Mocanu este judecat pentru conducere fără permis.

Manelistul este acuzat de infracțiune în formă continuată, fiind acuzat că a condus fără permisul auto de mai multe ori la un anumit interval de timp.

Procesul a ajuns deja la a treia înfățișare, iar procurorii încearcă să obțină pedeapsa maximă prevăzută de noul Cod Penal, adică 3 ani.

Manelistul nu este la prima condamnare pentru această infracțiune. În 2017, Dani Mocanu a primit o pedeapsă cu suspendare pentru comiterea acestei infracțiuni, dar suspendarea a fost anulată din cauza unei alte condamnări, cea în cazul clipului ”Curwa”, unde a fost judecat pentru incitare la ură împotriva femeilor.

Manelistul a atacat însă decizia judecătorilor, conform căreia ar urma să stea în spatele gratiilor pentru 6 luni.

Asta nu e tot! Problemele cu legea nu se termină aici pentru Dani Mocanu. Manelistul mai are un dosar penal deschis pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Este vorba despre videoclipul piesei „STOP România”, în care apare un leu rănit. În afară de asta, poate cel mai greu dosar deschis pe numele artistului, este cel în care a fost trimis în judecată pentru proxenetism și în care a fost arestat preventiv, iar pedeapsa pe care o riscă manelistul în acest dosar este de 10 ani de închisoare, potrivit cancan.ro.

Comenteaza