S-a aflat care este tariful lui Jador la evenimente. Cu câte mii de euro pleacă acasă în doar 45 de minute de show

S-a aflat care este tariful lui Jador la evenimente. Cu câte mii de euro pleacă acasă în doar 45 de minute de show
| Foto: cancan.ro

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, la acest moment. S-a aflat ce tarif încasează el pentru doar 45 de minute de show. 

Jador a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”. Datorită talentului său muzical, tânărul a ajuns rapid la inimile oamenilor, iar în prezent este un adevărat fenomen în industria manelelor.

Cântăreţul are contracte de onorat atât în țară, cât și peste hotare, iar de câteva luni are colaborări de mare succes cu diferiți artiști care provin din medii muzicale diferite, precum Alex Velea sau What’s Up. Jador şi-a surprins fanii, demonstrând că poate să cânte și alte piese decât cele cu care s-au obișnuit deja.

Pentru că evoluţia sa a fost una foarte rapidă şi banii au început să fie din ce în ce mai mulţi. Astfel, pentru un concert de 45 de minute, Jador percepe suma de 4000 de euro, însă onorariul său variază în fucţie de eveniment. Dacă este doar un concert, pleacă acasă doar cu 4.000 dacă e nuntă sau botez, pleacă şi cu bani din dedicaţii.

Recent, în mediul online au apărut mai multe filmulețe cu Jador din cadrul unei eveniment la care a cântat. În imagini se vede cum artistul refuză să primească bani și chiar rupe o bancnotă de 100 de lei.

Filmările cu Jador care rupe banii au devenit virale, iar artistul a fost aspru criticat. Acesta a fost acuzat că a dat dovadă de aroganță rupând banii. Mai mult, s-a speculat faptul că Jador ar fi spus că nu vrea să mai primească bani atunci când cântă, lucru ce din nou, i-a iritat pe internauți.

„Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții.

Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să va zic, eu cant de când eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…”, a spus Jador, pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza