Se leagă o idilă?! Dani Mocanu i-a făcut declarații de iubire Anamariei Prodan. Ce a răspuns vedeta: “Îl duce mintea!”

Se leagă o idilă?!  Dani Mocanu i-a făcut declarații de iubire Anamariei Prodan. Ce a răspuns vedeta: “Îl duce mintea!”
| Foto: fanatik.ro.

Anamaria Prodan a decis să îi răspundă lui Dani Mocanu, după ce acesta i-a dedicat o melodie.

După ce Dani Mocanu a aflat de divorțul impresarei și a început să îi facă declarații de dragoste, Anamaria Prodan îi răspunde pe măsură, explicând că, în fapt, manelistul are interese cât se poate de serioase în spatele vorbelor spuse public.

În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a comentat declarațiile de dragoste primite din partea “Regelui” Youtube-ului, Dani Mocanu. Iar impresara, cu umor, a dezvăluit că nu are cum să creadă poveștile făcute publice de manelist. Ba chiar, râzând, Anamaria Prodan l-a și felicitat pe Dani Mocanu pentru felul în care a ales să se promoveze și pentru ideea acestuia de a specula, public, divorțul ei de Laurențiu Reghecampf.

După ce FANATIK a dezvăluit că relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, Dani Mocanu pare că a decis să speculeze scandalul dintre cei doi și, într-un fel, să beneficieze de expunere suplimentară.

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, spunea Dani Mocanu, într-unul dintre live-urile făcute pe rețelele de socializare.

Mai mult, după ce a lansat o melodie care a reușit, surprinzător, să ajungă în top 10 mondial în trendingul Youtube, Dani Mocanu a recidivat pe Tik Tok. Și, cântând noua piesă, cu o fotografie cu Anamaria Prodan în fundal, la bustul gol, Dani Mocanu a făcut o serie de gesturi care pot transmite, unei femei mai slabe de înger, că ar avea sentimente față de ea.

Cu toate acestea, așa cum a recunoscut pentru FANATIK, Anamaria Prodan nu a fost deloc impresionată de ceea ce face manelistul pentru ea, ba chiar a și glumit pe seama acestuia.

Evident, declarațiile făcute de Dani Mocanu au ajuns și la urechile impresarei, Anamaria Prodan recunoscând, pentru FANATIK, că a avut nevoie de o perioadă ca să se documenteze cu privire la cine este manelistul.

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, ne-a spus, amuzându-se copios, Anamaria Prodan.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a vorbit despre felul în care Dani Mocanu a speculat situația în care se află mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf și l-a lăudat pe manelist pentru felul inspirat în care își face reclamă.

”Bravo lui! E business-ul lui! Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine. Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde.

Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a mai spus Anamria Prodan pentru FANATIK.

După ce FANATIK a dezvăluit, în exclusivitate, că Laurențiu Reghecampf se pregătește să devină tată în compania Corinei Caciuc, actuala sa iubită, și că va divorța de Anamaria Prodan, impresara a făcut și ea o serie de declarații cu privire la ceea ce se petrece între ea și (încă) soțul ei.

Ba chiar, a explicat Anamaria Prodan, în ciuda faptului că îl mai iubește pe Laurențiu Reghecampf, situația lor este clară și, acum, i-ar fi aproape imposibil să îl mai ierte și să îl accepte înapoi.

”El nu va mai veni, pentru că știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. Și i-am explicat cât de greu mi-a fost să mă lupt cu un om ca Pițurcă, care îl făcea bețiv, cu un Gigi Becali care spune că a furat banii familiei și a făcut business-uri altor domnișoare de genul acesta, din oraș”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Comenteaza