VESTE ȘOC! Dani Mocanu și Anamaria Prodan sunt împreună?!

VESTE ȘOC! Dani Mocanu și Anamaria Prodan sunt împreună?!

Anamaria Prodan și Dani Mocanu au participat în ultimul timp la mai multe meciuri și live-uri pe Tiktok.

Anamaria Prodan a luat-o drept exemplu pe Andreea Tonciu și și-a făcut intrarea pe TikTok. Cu toate că programul ei este unul destul de încărcat, femeia de afaceri are timp și de distracție.

Anamaria Prodan   descoperă secretele live-urilor, face meciuri, iar fanii săi o susțin de fiecare dată. Se pare că această platformă i-a adus împreună pe ea și pe Dani Mocanu, care la sfârșitul anului 2021 îi făcea declarații de dragoste constant.

Se pare că TikTok nu mai este o platformă destinată copiilor, deoarece oamenii care au descoperit cum funcționează algoritmul l-au transformat într-o reală afacere.

Transgenderul Amarah se numără printre persoanele care s-au făcut cunoscute datorită platformei, iar Ștefaniei Costache i-a salvat viața.

Pe această platformă nu sunt doar persoanele care au nevoie de bani, ci și cei care au un mare succes și se bucură de o faimă uimitoare.

Recent, Andreea Tonciu și-a făcut cont, iar acum este live aproape în fiecare seară. 

Impresara a luat-o drept model. Cu toate că avea cont de mai mult timp, aceasta participă la meciuri, iar oamenii se bucură că pot comunica cu ea.

„Când nu mă găsiți, mă găsiți pe TikTok. Vă mulțumesc din suflet! Andreea (n.r Tonciu), știi câte flori am? Acum am primit 89 de flori, unii sunt albi și unii sunt roșii, care e deosebirea?”, a spus Anamaria Prodan într-unul dintre primele live-uri, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza