Horoscop 3 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie face pași spre căsătorie

Horoscop 3 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie face pași spre căsătorie
| Foto: știrileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 3 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
Se poate să vă duceți la un botez, poate fi chiar o cununie religioasă, și să vă bucurați de revederea unor oameni dragi. O decizie spontană și-o porniți spre o zonă de agrement ori, poate, vă duceți la un concert, ca să lăsați în urmă grijile, stresul și oboseala acumulată. 

TAUR
Se poate să vă scoată cineva la plimbare și să faceți lucruri inedite, să vizitați o expoziție, s-ajungeți la un spectacol. Întâlnire de preaviz! Vrea cineva să vă facă vreo surpriză, se-ntoarce mai devreme undeva și o să aveți ce povesti, mai vin și câțiva prieteni – e animație. 

GEMENI
E rost de ieșit în lume, poate vă invită cineva și-n altă localitate – e un indiciu de călătorie și depinde doar de voi dacă vă duceți. O să vă puteți pune în valoare niște calități, poate produsele pe care le-ați lucrat vorbesc în locul vostru și o să vă bucurați de aprecierile unui public. 

RAC
Poate vă duceți la un spectacol sau e un botez în familie, ori sărbătoriți pe cineva și o să fie frumos. Sunteți în formă și-o să vă puteți și deplasa, dar puteți să vă ocupați și un pic de familie și să ieșiți cu toții într-un parc, la aer curat, să vă relaxați. 

LEU
Se poate să vă invite cineva la masă, poate să fie și un prilej aniversar, și e de mers acolo. O să vă ia prin surprinere invitația la un spectacol, sau la o plimbare, posibil și prin împrejurimi, dacă n-aveți alt program, oricum pare să fie ceva incitant. 

FECIOARĂ
V-ați putea permite și voi o ieșire la aer curat, să revedeți și niște oameni dragi și să vă-ntoarceți cu bateriile-ncărcate. Relația voastră de cuplu capătă stabilitate și o să petreceți mai mult timp împreună, după ce ați tot fost ocupați cu treburile de tot felul și de serviciu și personale. 

BALANȚĂ
Se poate să fie vreo nuntă la care să vă duceți sau vreun botez. Pare să fie ceva de sărbătorit și cu voi de față. Urmează o perioadă favorabilă relațiilor de cuplu și în cazul celor singuri apare cineva, iar relațiile avansate pot duce la căsătorie până la sfârșitul anului.

SCORPION
E posibil să vă iasă-n cale cineva care să fie pe lungimea voastră de undă și să fie atracție la prima vedere. Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de afaceri și ieșiți la un restaurant ca să discutați pe-ndelete, și apoi vă gândiți, că poate nu trebuie un răspuns pe loc. 

SĂGETĂTOR
Vi se oferă șansa de a vizita niște locuri care or să trezească în voi emoții și unele aspecte ale vieții voastre pot lua o-ntorsătură fericită. Poate vă-ntâlniți cu rudele ca să luați masa împreună și să puneți la cale evenimentele festive care sunt programate în perioada care urmează. 

CAPRICORN
O s-aveți chef de plimbare, și orice mijloc de transport vă e bun, un anturaj pe măsura voastră s-ar găsi, așa că o să dați curs invitațiilor. În continuare se vorbește la voi acasă despre mutat, despre casa pe care vreți s-o cumpărați, ori poate o să vă limitați doar la niște reparații, o reamenajare. 

VĂRSĂTOR
E posibil să vă treziți cu un musafir surpriză, dar care să vă umple, frumos, ziua. O sa va relaxati. Activitatile de grup or să vă placă mai mult decât cele pe cont propriu, cel puțin în perioada asta și o să vă implicați în diferite acțiuni cu care vă indentificați. 

PEȘTI
Într-un cerc de prieteni poate să apară cineva care să vă atragă în mod deosebit și poate fi începutul unei frumoase povești de dragoste. Indiferent de program, mai vin invitații pe la ziua cuiva, sau la un spectacol, e ceva pe care n-o să-l refuzați că nu vă-ntâlniți des cu așa ceva.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza