Dan Negru nu mai pleacă de la Antena1?! Lovitură de proporții pentru Kanal D: „Prestează câte 12...”

Dan Negru nu mai pleacă de la Antena1?! Lovitură de proporții pentru Kanal D: „Prestează câte 12...”
| Foto: cancan.ro

Dan Negru a părăsit trustul Antena 1, alegând să se mute la Kanald, după 22 de ani de când a fost prezentator la același canal.

Cel supranumit „Regele audiențelor” urmează să înceapă munca la noul sediu, în martie, doar că s-a trezit că va apărea pe sticlă și la Antene! Cel puțin până la vară! CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate!

Dan Negru a plecat la Kanal D după câteva runde de negocieri începute înainte de sărbători și finalizate la începutul acestui an. 

Turcii i-au oferit totul, bani mai mulți, dar și o grilă de programe pe gustul lui, așa că, după ce părțile au bătut palma, ”Regele audiențelor” s-a pus pe treabă, pentru că în martie intră în pâine.

Știe ce emisiuni va prezenta, rămâne să pună totul la punct până când va debuta la noul loc de muncă.

Dar Dan Negru avea să aibă parte de o uriașă surpriză! Și nu numai el, ci și postul pentru care speră să facă istorie, așa cum s-a întâmplat la ”Antene”.

Nici mai mult, nici mai puțin, omul de televiziune va apărea, în paralel, în emisiunile celor două posturi de televiziune.

O sursă CANCAN.RO a dezvăluit că e ”un fel de răzbunare a Antenelor prentru că Dan Negru a plecat de acolo. Dar nu neapărat către el, ci mai mult pentru Kanal D, o lovitură de imagine, după ce postul le-a furat vedeta. Dan Negru va presta câte 12 ore în fiecare weekend, la Antenă”, a spus sursa.

Cum se va întâmpla asta? Este vorba despre anumite emisiuni, „Next Star” și „Scena Misterelor”, care au fost programate în reluare și vor putea fi vizionate în fiecare sâmbătă și duminică, șase ore pe zi.

Iar cel care le prezintă este chiar Dan Negru. Practic, ”Regele audiențelor” va putea fi văzut, cel puțin până la vară, când se încheie șirul episoadelor, la ambele posturi de televiziune, Antena și Kanal D, potrivit cancan.ro.

Comenteaza