Ce face acum Ghiță Ciobanul, după 10 ani de când a avut succes la TV

Ce face acum Ghiță Ciobanul, după 10 ani de când a avut succes la TV

bărbatului în vârstă de 38 de ani s-a schimbat mult de când a apărut în celebre reclame TV.

În anul 2013, Ghiță Ciobanul reușea să creeze o adevărată simpatie în rândul oamenilor, după ce a apărut în celebrele reclame TV ale unei companii de telefonie mobilă. Gheorghe Dănulețiu mărturisea, în cadrul unui interviu, faptul că la scurt timp după aparițiile sale, a început să câștige notorietate pe rețelele de socializare. Din ce în ce mai multe persoane au început să îi urmărească activitatea, iar unele dintre ele i-au făcut o vizite-surpriză, în comuna Jina din Sibiu.

Anii au trecut, iar Ghiță Ciobanul a ales să se axeze atât pe viața de familie, cât și pe munca zilnică pe care o are de făcut în gospodărie și la stână. Viața oierului s-a schimbat radical, după aparițiile sale în reclamele respective, iar în cadrul unui interviu a mărturisit totul!

Gheorghe Dănulețiu reușise să își mențină o afacere de brânzeturi în București, în Sectorul 4, însă, din propria inițiativă, a ales să închidă spațiul respectiv. Pentru că i-a fost greu să facă naveta între Cluj și București, Ghiță Ciobanul a luat decizia să tragă obloanele afacerii pe care o patrona în sectorul bucureștean.

„Nu mai am acea afacere de brânzeturi în București din Sectorul 4. L-am închis de câțiva ani, chiar dacă aveam vânzare. Era foarte greu să fac tot timpul naveta între Cluj și București. Tot timpul trebuia să fiu eu acolo, pentru că așa este sistemul din România, iar oamenii sunt cum sunt. O să îmi mai deschid un magazin cu așa ceva când producătorii o să fie respectați, până atunci nu”, a spus el, potrivit cancan.ro.

Comenteaza