Cum arată Bianca Drăgușanu după ce s-a operat la nas. Au apărut primele imagini

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce s-a operat la nas. Au apărut primele imagini

Bianca Drăgușanu s-a operat la nas în urmă cu trei săptămâni. Cu toate astea, ea a evitat să iasă în public pentru a nu fi prinsă de paparazzi.

La mai bine de cinci ani de când și-a operat nasul, Bianca Drăgușanu a trecut iar printr-o rinoplastie, pe care și-a făcut-o la o clinică din Cluj-Napoca. Diva a declarat recent că intervenția nu a fost o necesitate medicală, ci pentru că și-a dorit.

În cursul zilei de miercuri, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fosta prezentatoare TV când a plecat de la atelierul ei de rochii, din zona Primăverii din București. Preocupată, probabil, de treburile zilnice, iubita lui Gabi Bădălău și-a parcat bolidul pe o trecere de pietoni, când a mers la atelierul de croitorie.

Iubita lui Gabi Bădălău a încercat să își ascundă fața cu mâna stângă. Există însă și cadre clare, în care Bianca apare exact așa cum este ea, fără “artificii” de imagine.

După ce și-a operat nasul, Bianca Drăgușanu și-a petrecut câteva zile în compania iubitului ei, Gabi Bădălău, așa cum v-am dezvăluit în exclusivitate săptămâna trecută. Potrivit unor surse din anturajul celor doi, milionarul s-a comportat exemplar cu partenera sa de viață și i-a adus masa la pat.

Comenteaza