Vestea dimineții despre NEA MĂRIN! Anunțul dureros a fost făcut LIVIU VÂRCIU: "Dragilor, vă dau o...”

Vestea dimineții despre NEA MĂRIN! Anunțul dureros a fost făcut LIVIU VÂRCIU: "Dragilor, vă dau o...”

Nea Mărin a ajuns pe masa de operații, anunțul a fost făcut chiar de prietenul lui bun, Liviu Vârciu.

Nea Mărin, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de la televizor, a reușit să îi atragă pe telespectatori prin felul lui simplu și prin carismă. Chiar dacă mereu este plin de energie, are și el probleme de sănătate la fel ca orice om.

Chiar dacă au și momente tensionate la televizor, Liviu Vârciu și Nea Mărin au o prietenie aparte, în special datorită emisiunilor în care au fost implicați împreună.

La 64 de ani, Nea Mărin a ajuns pe mâna medicilor, după cum a anunțat pe Instagram prietenul său Liviu Vârciu în stilul său caracteristic. Plin de umor Liviu a spus că Nea Mărin s-a operat de apendicită, dar acum se simte bine.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a naibii cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Cu o carieră de mulți ani în televiziune, Nea Mărin a avut în ultima vreme și alte probleme de sănătate. Chiar el este cel care a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă și prima oară le-a expus publicului pe vremea când filma pentru emisiunea „Poftiți pe la noi”.

„Maine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, declara Nea Mărin la acea vreme, potrivit capital.ro.

Comenteaza