Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie! Kilogramele în plus se văd în șunculițe

Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie! Kilogramele în plus se văd în șunculițe

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, si-a etalat formele la emisiunea ”Splash! vedete la apă”, unde a fost una dintre concurente.

Prezentatoarea a sărit de la platforma de cinci metri. ”De fapt, motivaţia mea interioară e că am venit ca să slăbesc”, a spus Adriana Bahmuțeanu, mai în glumă, mai în serios.

Adriana Bahmuțeanu a fost una dintre vedetele care au participat într-una dintre edițiile de săptămâna trecută la emisiunea ”Spalsh! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Vedeta și-e etalat trupul cu forme voluptuoase într-un costum de culoare roșie, dintr-o singură piesă. ”Nu se mai termina urcatul pe scări! De fapt, motivaţia mea interioară e că am venit ca să slăbesc, cred că de data asta îmi iese, dau jos 20 de kilograme până mă întorc acasă!”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

La ”Splash! vedete la apă”, Adriana Bahmuțeanu și-a învins teama și a decis să facă o sîăritură în apă de la platforma de cinci metri.

”Ai avut curaj”, i–a spus Iulia Albu, unul dintre jurații de la emisiune.

Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie! Kilogramele în plus se văd în șunculițe

ilviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Acum, instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț, potrivit tacataca.ro.

Etichete
Comenteaza