Alimentul MINUNE care a ajutat-o pe Andra Măruță să slăbească 15 kg în 4 luni

Alimentul MINUNE care a ajutat-o pe Andra Măruță să slăbească 15 kg în 4 luni

 Andra Măruță a reușit să slăbească 15 kg într-un timp foarte scurt datorită unei diete riguroase.

Are o siluetă de invidiat și a arătat impecabil chiar și după fiecare naștere. Ei bine, puțini sunt cei care știu secretul Andrei. Cântăreața a reușit să slăbească 15 kilograme într-un timp record, în numai patru luni. Iată care sunt alimentele care au ajutat-o să topească grăsimea și să slăbească sănătos!

Toți internauții au fost surprinși atunci când Andra Măruță a anunțat că a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme în doar 4 luni. Mai mult, nu este vorba despre vreo dietă miraculoasă, ci lucrurile sunt extrem de simple.

Bineînțeles, sportul și mișcarea în general nu ar trebui să lipsească din viața dumneavoastră. Celebra cântăreață a mărturisit că își începe fiecare zi cu un mic dejun din: brânză, roșii, cereale și un ou.

Când vine ora prânzului, vedeta alege să servească o ciorbă, pulpe la grătar sau la cuptor, piept de pui și salate. Ziua se termină destul de devreme pentru Andra, deoarece nu mai consumă nimic după ora 18:00.

În cazul în care i se face foame, vedeta se mulțumește cu un fruct sau o salată, așa cum chiar ea a mărturisit. Pe de altă parte, Andra este prezentă cât se poate de des în sala de antrenamente.

Ce a determinat-o pe Andra să slăbească
În urmă cu ceva timp, Andra a mărturisit că de foarte multe ori a fost felicitată pentru sarcină, deși nu era însărcinată. Acest lucru a determinat-o să se ambiționeze și mai tare și să ajungă la rezultatele mult dorite.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a declarat în urmă cu ceva timp cântăreața.

După această ”suspiciune” venită din partea internauților și a fanilor ei, Andra s-a apucat intens de sport. Cântăreața a mai povestit că este o fire pofticioasă și că se abține cu greu de la unele deserturi.

De-a lungul timpului, Andra a recunoscut că a avut mai multe probleme cu kilogramele în plus, dar iată că acum este într-o formă de invidiat, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 

Etichete
Comenteaza