Anda Adam are o burtică suspectă! Vedeta a fost văzută cu câteva kg în plus

Anda Adam are o burtică suspectă! Vedeta a fost văzută cu câteva kg în plus

Cântăreața, Anda Adam, s-a afișat cu câteva kilograme în plus, la piscină. 

Artista a petrecut câteva momente de relaxare alături de câteva prietene, și de micuța ei. Mămica a purtat un costum de baie minuscul, care a atras toate privirile spre sânii ei voluptoși, spre posteriorul bombat, dar și spre ... burtica suspectă. Paparazzii au surprins imaginile cu Anda Adam, care se pare că s-a îngrășat câteva kilograme.

Anda Adam reușește să atragă toate privirile la fiecare apariție. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, SpyNews.ro, sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le surprind în momente și ipostaze total neașteptate... și sexy, căci așa a s-a întâmplat și de această dată, cu Anda Adam.

Anda Adam, burtică suspectă

Pentru că afară era extrem de cald, Anda Adam, alături de câteva prietene, dar și de micuța ei, au ales să se relaxeze la o piscină din capitală. Dacă până acum, Anda Adam ne obișnuise cu aparițiile ei fit, ei bine, de această dată, se pare că vara a cam prins-o pe picior greșit, cu câteva kilograme în plus.

Artista s-a afișat la piscină cu o burtică suspectă, semn că în ultima perioadă și-a cam făcut toate poftele culinare, și, cel mai probabil, nu a mai mers nici la sală la fel de des cum mergea înainte.

Cu toate astea, vedeta a reuși să atragă privirile tuturor. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care a atras toate privirile spre sânii ei voluptoși, și spre posteriorul bombat, Anda Adam a stat minute în șir la plajă. Ce-i drept, sutienul i-a cam dat bătăi de cap. Îi tot cădea, așa că artista a rugat o prietenă să o ajute, și să i-l prindă din nou, mai strâns.

Cum se distrează vedeta alături de micuța ei

Anda Adam este și o mămică model. Vedeta a reușit să îmbine utilul cu plăcutul, astfel că, în timp ce ea se bucura de razele soarelui, micuța ei se bălăcea de mama focului în piscină. La un moment dat, cântăreața a mers lângă ea, i-a prins părul, iar mai apoi, s-au jucat împreună, în apa. Cea mică era extrem de fericită.

Cum este o fire ambițioasă, care nu se lasă cu una, cu două, Anda Adam reușise la un moment dat să slăbeacsă spectaculos de mult și a ajunsese la formele la care spunea că a visat dintotdeauna.

”Este 70% dietă și 30% antrenament. Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente. Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc. Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc. Înghețata nu îmi place atât de mult, așa că la acest capitol stau bine, fiindcă nu trebuie să mă abțin. Eu cred că la un artist contează foarte tare și aspectul fizic, și imaginea, deoarece vindem imagine. Dacă ai și talent, și o imagine foarte bună, ești un pachet complet ca artist.”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. A debutat încă din adolescență pe marile scene și face furori cu vocea sa. Anda Adam a recunoscut însă, de multe ori, că una dintre cele mai mari lupte pe care le-a dus de-a lungul timpului, a fost cea cu kilogramele în plus, potrivit spynews.ro.






Comenteaza