Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi la sosirea în România! Cine l-a așteptat în aeroport

Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi la sosirea în România! Cine l-a așteptat în aeroport

Culiță a fost copleșit de emoții când a sosit în România și și-a văzut iubita cu burtică. Și Mama Geta l-a asteptat cu sufletul la gură.

Emoțiile l-au copleșit recent pe Culiță Sterp, care a izbucnit în lacrimi atunci când i-a văzut burtica iubitei sale. Faimosul de la Survivor România a făcut o mărturisire inedită după ce a decis să abandoneze competiția din Republica Dominicană.

Concurentul se bucură nespus că revine în țară, alături de familia sa, dar mai ales pentru faptul că urmează să își țină cât de curând în brațe și primul copil.

Zilele până când Faimosul de la Survivor România va deveni tătic pentru prima oară sunt numărate. Acesta este și motivul pentru care Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi când i-a văzut burtica de gravidă a iubitei sale, pe care este nerăbdător să o îmbrățișeze după o lungă perioadă petrecută departe de casă.

Deși urmează să ajungă abia în cursul zilei de astăzi înapoi în țară. Culiță s-a bucurat să își folosească telefonul mobil la scurt timp după ce a abandonat competiția din Dominicană. În timp ce se afla la un restaurant din Santo Domingo, el a a decis să își anunțe familia că se întoarce acasă, ocazie cu care a fost copleșit de emoții.

După o discuție purtată cu membrii familiei sale, Culiță a vorbit și cu iubita sa Daniela Iliescu, cea care îl așteaptă de luni bune, gravidă fiind. Fostul concurent este în culmea fericirii și nu știe cum să mai compenseze lipsa sa din această perioadă dificilă pentru partenera sa.

Faimosul de la Survivor i-a făcut astfel o declarație de dragoste cât se poate de impresionantă celei care îl va face tătic pentru prima oară. El a distribuit o postare pe Instagram Stories în care și-a manifestat sentimentele pentru Daniela. Ulterior, schimbul de replici dintre cei doi iubiți a dezvăluit sentimentele intense pe care și le poartă reciproc, potrivit impact.ro

 

Comenteaza