Culiță Sterp a crescut tariful la nunți, după Survivor România. Cât cere acum artistul 

Culiță Sterp a crescut tariful la nunți, după Survivor România. Cât cere acum artistul 
| Foto: fanatik.ro

Culiță Sterp se bucură acum de o popularitate mai mare ca niciodată, emisiunea Survivor România aducându-i și mai mulți fani.

 

Iar popularitatea crescută se traduce și într-un tarif mai mare perceput pentru show-urile pe care le face la petrecerile la care este invitat să cânte alături de formația de muzică de petrecere pe care o are.

Înainte de Survivor România, în ciuda faptului că a fost un an bântuit de spectrul pandemiei de coronavirus, iar restricțiile au fost extrem de stricte, Culiță Sterp a fost, totuși, unul dintre cei mai solicitați artiști de muzică de petrecere din România.

E adevărat, spun sursele FANATIK, anul 2020 a fost mai slab din punct de vedere financiar pentru Culiță Sterp, luând în calcul doar veniturile din muzică, dar, chiar și așa, pentru o petrecere de pomină, artistul încasa sume frumoase.

Astfel, anul trecut, pentru o petrecere de nuntă la care cânta toată noaptea, Culiță Sterp cerea în jurul sumei de 4.000 de euro, bani pe care îi împărțea cu cei din formație.

Acum însă, Culiță Sterp a crescut tarifele percepute, popularitatea lui fiind la cote maxime, cunoscutul cântăreț reușind, chiar și de la Survivor, să petreacă săptămâni la rândul pe primul loc în trendingul Youtube cu melodiile sale.

Culiță Sterp și formația și-au mărit tariful
Raul Zeța, managerul artistic al lui Culiță Sterp, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre tarifele pe care, acum, le percepe fostul Faimos de la Survivor România 2021.

”Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte personae. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus, în exclusivitate, managerul lui Culiță Sterp.

Mai mult, a recunoscut managerul Faimosului de la Survivor România 2021, Culiță Sterp nu duce lipsă de evenimente la care este invitat și plătit să cânte.

”Da, sună multă lume, sunt mulți care vor să le cânte”, a explicat pentru FANATIK, managerul Raul Zeța despre angajamentele pe care le are, deja, Culiță Sterp.

Comenteaza