Cristina Șișcanu, împietrită de durere după pierderea familiei ei: "Regret foarte mult că Petra nu a apucat să interacționeze foarte mult cu el"

Cristina Șișcanu, împietrită de durere după pierderea familiei ei: "Regret foarte mult că Petra nu a apucat să interacționeze foarte mult cu el"
| Foto: wowbiz.ro

Cristina Sișcanu și întreaga ei familie trec prin momente cumplite, după ce tatăl lui Mădălin s-a stins din viață.
 
 

Mădălin Ionescu și-a pierdut tatăl în urmă cu câteva zile, iar această veste a reprezentat o adevărată tragedie pentru familia prezentatorului tv. Soția acestuia, Cristina, a povestit pe contul ei de Instagram cât de mult i-a dărâmat pierderea socrului, care era un om excepțional.

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a dezvăluit că moartea tatălui soțului ei i-a lăsat cu un gol imens în suflet, care nu va fi umplut niciodată. Cu toate acestea, familia încearcă să meargă înainte și să învețe să trăiască cu lipsa bărbatului, deși nu se pot obișnui nici măcar să vorbească la trecut despre acesta: 

"Noi încercăm să mergem înainte, nu e ușor, nu e ușor deloc, dar suntem împreună, o familie unită, și ne susținem unii pe ceilalți, așa că de la o zi la alta o să încercam să avem puterea să mergem mai departe.

Lucrurile acestea zilnice, pe care trebuie să le faci zilnic și care na, ele nu știu că tu poate ești într-o situație, și vin așa peste tine, necesită rezolvare și cumva te obligă să te ridici, au și ele rostul lor. 

Au rostul de a te pune în mișcare cumva, chiar și într-o astfel de situație și de a încerca să-ți duci suferința, să încerci să o ții sub control și să mergi înainte.", a spus Cristina Sișcanu pe o rețea de socializare.

Cât despre relația pe care a avut-o cu socrul ei, soția lui Mădălin Ionescu a povestit că acesta era un om foarte bun, înțelept, care reușea să se facă plăcut oriunde: "Tatăl lui Mădălin, pe lângă faptul că a fost, este, că este foarte greu pentru noi să vorbim despre el la trecut, un membru important al familiei noastre, a fost un om extraordinar. Și nu o spun așa, doar pentru că, știți cum se spun despre oamenii care se sting, se spun doar lucruri bune, sau rămâi doar cu amintirile frumoase.

Efectiv eu nu am ce să-mi amintesc, nici ceva negativ, sau ceva care m-ar fi deranjat în ceea ce îl privește. Absolut nimic, niciun lucru..oricât de mic. Era un om greu de descris, bunătatea, înțelepciunea lui, cum ne iubea pe toți, era și foarte haios, avea tot timpul învățăminte foarte importante despre viață.", a mai adăugat vedeta. 

Cristina Sișcanu a mărturisit că și-ar fi dorit enorm ca Petra să își fi cunoscut mai bine bunicul și să fi petrecut mai mult timp împreună cu el.

Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" a declarat că tatăl lui Mădălin și nepoțica lui s-au văzut de foarte multe ori, însă nu știe cât de mult a realizat bărbatul prezența micuței, pentru că era grav bolnav: "Foarte rău îmi pare, regret foarte mult că Petra nu a apucat să interacționeze foarte mult cu el, deși s-au văzut de foarte multe ori, doar că în ultimul timp, în ultimii ani, el a fost într-o suferință și nu știu cât de mult realiza. Mi-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp împreună ei doi, să facă lucruri ca un bunic și o nepoată, dar asta a fost să fie.", a încheiat soția lui Mădălin Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza