Cristina Șișcanu a fost „țepuită”! Soția lui Mădălin Ionescu a apelat de urgență la ajutorul poliției: „O să-i dau în vileag...e absolut penibil”

Cristina Șișcanu a fost „țepuită”! Soția lui Mădălin Ionescu a apelat de urgență la ajutorul poliției: „O să-i dau în vileag...e absolut penibil”
| Foto: wowbiz.ro

Cristina Șișcanu cere ajutorul autorităților, după ce a ajuns pradă unei escrocherii online.

Ultima perioadă nu a fost una fericită pentru Cristina Șișcanu. Tatăl vedetei s-a stins recent din viață, iar după evenimentul nefericit, prezentatoarea TV se confruntă acum cu o altă problemă. Soția lui Mădălin Ionescu este nevoită să apeleze la ajutorul Poliției, după ce a fost victima unei înșelătorii din mediul online.

Ieri, pe pagina sa de Facebook, Cristina Șișcanu a publicat un filmuleț în care le povestea fanilor ei că a comandat, de pe un site, un așa-numit „colet surpriză”.

Vedeta a plătit peste 400 de lei pentru comanda făcută, însă când a deschis coletul, a rămas șocată. Deși trebuia să primească o mulțime de gadget-uri, totul s-a dovedit a fi o minciună, iar astăzi, prezentatoarea TV a luat o decizie tranșantă.

Într-un nou clip publicat în mediul online, Cristina Șișcanu a anunțat că are de gând să meargă la poliție, pentru a-și recupra banii pierduți. Vedeta a primit ajutor din partea unei urmăritoare, care i-a explicat ce trebuie să facă pentru a rezolva situația neplătuă în care se află, după ce a picat victime escrocheriei.

Așadar, prezentatoarei TV nu-i rămâne decât să formuleze o plângere, însă chiar și așa, pot exista câteva probleme, căci soția lui Mădălin Ionescu nu a primit factura pentru comanda făcută.

„În urma țepei pe care mi-am luat-o, am următoarele variante. Mi-a scris o doamnă care lucrează în curierat că aceste lucruri se întâmplă frecvent și firmele de curierat se confruntă zilnic cu astfel de situații și m-a sfătuit să fac în felul următor, pentru că aceasta ar fi procedura și se pare că există șanse să-mi recuperez banii sau să stopez plecarea banilor către cei care mi-au trimis coletul.

Și anume, în 48 de ore trebuie să rezolv situația și pașii sunt următorii. În primul rând, trebuie să merg la poliție să expun cazul și să obțin o ordonanță cu care să merg la firma de curierat și s-o depun acolo, iar în felul acesta să stopez procesarea plății către firma care a efectuat această escrocherie.

Asta ar fi procedura și nu trebuie să depășească 48 de ore, pentru că după aceste ore se procesează plata. Practic, acum primul pas este să mă duc la poliție, îmi dau seama că acolo durează, că știu, trebuie completate tot felul de formulare.

E bine că am și niște mail-uri din partea acestei firme. Nu am factură, n-am primit o nici în colet, este absolut penibil”, a povestit Cristina Șișcanu, pe Facebook, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza