Cristina Şişcanu a vrut să divorţeze de Mădălin Ionescu. Care este motivul: „E un subiect așa, mai delicat…”

Cristina Şişcanu a vrut să divorţeze de Mădălin Ionescu. Care este motivul: „E un subiect așa, mai delicat…”
| Foto: ciao.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste, însă ca în orice cuplu, și ei au neînțelegeri.

Cristina Şişcanu are o relaţie foarte bună cu oamenii care o urmăresc pe reţelele de socializare. Soţia lui Mădălin Ionescu obişnuieşte să le povestească acestora diferite momente din viaţa ei, fie bune sau mai puţin plăcute.

Recent le-a atras atenţia urmăritorilor cu o dezvăluire despre căsnicia ei. Deşi pare că între ea şi Mădălin Ionescu nu ar exista nicio problemă, vedeta de la Metropola TV a mărturisit că lucrurile nu sunt roz tot timpul. Cei doi s-au certat la un moment dat destul de tare, ba chiar au luat în considerare să se despartă. Motivul? Un copac, mai precis, o salcie din curtea lor.

Deși pare incredibil, situaţia a fost atât de tensionată încât şatena i-a spus partenerului ei că vrea să divorţeze. Totul a pornit într-o zi când Mădălin Ionescu a sesizat că rădăcinile copacului au deteriorat pavelele din curte şi a decis să renunţe la el. Soţia lui s-a opus vehement, ba chiar a ajuns să îi spună că se desparte de el dacă taie salcia.

În cele din urmă s-a găsit o soluție care să îi mulțumească pe amândoi: au decis să înlocuiască pavelele cu gazon, păstrând în același timp și salcia.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu. E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră.

La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie, superba asta. De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare. Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât. Mădălin a zis că «Gata, trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este».

Vaai, eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva. (…) Discuția era destul de aprinsă. Și atunci am zis «Divorțez dacă scoți salcia (n.r. – râde)». Mi-a ieșit pe gură această frază”, a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare, potrivit ciao.ro.

Comenteaza